Tarieven en informatie

Informatie

Het lidmaatschap van Netwerk Bewust Ede wordt ondersteund door het webplatform, waarvan je als lid gebruik kunt maken.

Profiel en agenda
Met je eigen profiel en de mogelijkheid om jouw activiteiten in de agenda te plaatsen ben je beter zichtbaar en vindbaar, voor collega's en klanten. Het profiel is uitstekend vindbaar via google. De agenda maakt voor elke activiteit een nieuwe pagina aan. Eén keer per maand wordt de agenda overzichtelijk met de nieuwsbrieven meegezonden aan abonnees op onze nieuwsbrief.

Tarieven Rubriek Abonnementen

De abonnementen en tarieven voor de rubrieken zijn per jaar.

Omschrijving Tarief*
Inschrijfkosten, eenmalig € 17,50
Je betaalt bij inschrijving eenmalig inschrijf-/administratiekosten. Wil je ook extra hulp bij het invullen van je account dan kan dat bij jouw thuis of op locatie. Kosten voor 1 uur hulp is € 25,-- , wil je hier gebruik van maken neem dan contact op via info@bewustede.nl of bel 06-23316090.
Basis lidmaatschap (1 Rubriekvermelding + 5 agenda-items) € 70,00
Voor het basislidmaatschap krijg je een vermelding in 1 rubriek plus een eigen pagina met foto en een link naar je eigen website. Je kunt 5 items in de agenda plaatsen (en daarmee in de nieuwsbrief). Elk agenda-item wordt ook minimaal één keer op Facebook vermeld. Je profiel en agenda-items zijn ook zichtbaar op de website van Bewust Netwerk: www.bewustnetwerk.nl. En natuurlijk ben je als lid van Bewust Ede ook van harte welkom bij de netwerkborrels die we regelmatig organiseren. De uitnodigingen ontvang je automatisch via de ledennieuwsbrief.
Extra rubriekvermelding € 25,00
Je kunt je vermelding in meerdere rubrieken opnemen, zodat je nog beter gevonden kunt worden. Per tweede of derde extra vermelding onder een andere rubriek betaal je een extra tarief. In totaal kun je in maximaal 3 rubrieken opgenomen worden.

Tarieven Agenda

Omschrijving Tarief*
Agenda plaatsingen [5 items] € 13,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 5 items. Iedere activiteit verschijnt op de agenda in de website - in de nieuwsbrief van Bewust Ede - in de landelijke agenda van Bewust Nederland. Je agenda items zijn geldig zolang je lid bent van Bewust Ede
Agenda plaatsingen (10) € 24,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 10 items. Iedere activiteit verschijnt op de agenda in de website - in de nieuwsbrief van Bewust Ede en in de landelijke agenda van Bewust Nederland. De agenda items zijn geldig zolang je lid bent van Bewust Ede.

Tarieven Bewust Deals

Omschrijving Tarief*
Bewust Deal € 24,00
Bewust Deal is een advertentie met jouw aanbod voor de klant. De deal staat 4 weken op de Home pagina van de website, wordt meegestuurd in de nieuwsbrief en wordt 2 x gedeeld op facebook. Er zullen maximaal 3 deals zichtbaar zijn zodat jouw deal alle aandacht krijgt. Als er al 3 deals actief zijn kun je alvast jouw deal reserveren voor de volgende periode.

Tarieven Advertentie Banners (rechterkolom)

Omschrijving Tarief*
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per maand € 25,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per maand € 37,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per maand € 55,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per jaar € 150,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per jaar € 195,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per jaar € 235,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.

* Tarieven zijn BTW vrij [0%].

De vermelde prijzen gelden vanaf 1 april 2020 en kunnen jaarlijks aangepast worden.

Verlenging en Opzegging

  • Een maand voor de verlengdatum van je abonnement ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd.
  • De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kan bij voorkeur in het login gedeelte of per e-mail.
  • Bij opzegging of wijziging gedurende de abonnementsperiode wordt reeds gefactureerd en betaald lidmaatschap niet teruggestort.
  • Je ontvangt eenmaal per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
  • Wijziging van je abonnement is altijd mogelijk. Je kunt een verzoek tot wijziging van je abonnement doorgeven via info AT bewustede DOT nl

Wil je lid worden? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!