Maandagenda en nieuws van Bewust Ede, juli 2020

Waar breng jij de vakantie in dit bijzondere jaar door, blijf je thuis of in ieder geval in Nederland of ga je naar het buitenland? Voor iedereen is dit weer anders, welke afwegingen maak jij daarin?  Ik hoor om mij heen veel verschillende ideeën hierover.  Zolang het Covid-19 virus actief aanwezig blijft is voorzichtigheid geboden, zeker als jij zelf of een van je huisgenoten tot de risicogroep behoort. Maar ook met kinderen lijkt mij het best moeilijk om een goede keuze te maken. Doe dat waar jij je goed bij voelt.

Onze kinderen zijn al volwassen dus wij hoeven alleen voor ons zelf te beslissen. We hadden een fietsvakantie gepland in juni, in Duitsland, deze is verplaatst naar half augustus. En ja we hebben er ontzettend veel zin in en hopen dat we kunnen gaan. Maar het blijft ook vreemd en dubbel. Ik hoop dat iedereen ook in deze zomer mooie vakantieherinneringen kan maken. Waar dan ook.

 

Bewust Ede ontmoeten.

Met de leden van Bewust Ede hebben we in juli 2 netwerkbijeenkomsten gehad. Wat was het fijn, ook met gepaste afstand, om elkaar weer live te zien en spreken. Er zijn weer mooie contacten gelegd en het leden aantal, en dus het aanbod, blijft groeien. 

Vorig jaar was er een geweldig leuke "Ervaar Bewust Ede" markt in Cultura. Dat lijkt dit jaar helaas niet te gaan lukken. Zodra het weer mogelijk is om een markt te organiseren zullen we dat zeker gaan doen en kun je live kennis komen maken met de professionals.

Ben jij zelf een professional en wil je eens kennismaken met Bewust Ede dan ben je van harte welkom op een van onze netwerkbijeenkomsten. Komende maand zullen deze weer worden ingepland en op de agenda voor professionals geplaatst worden.

Op Bewust Ede zijn nu al meer dan 70 professionals te vinden. Om het zoeken naar de juiste persoon nog makkelijker te maken zal de website binnenkort worden vernieuwd. Hier wordt achter de schermen al hard aan gewerkt. Het geheel zal een frisse moderne uitstraling krijgen.

Onderaan deze nieuwsbrief zoals altijd de agenda met het aanbod voor augustus. Er is ook al veel aangekondigd voor het najaar. Neem alvast eens een  kijkje op de website.

 

Bewust Ede  bestaat in september 5 jaar.

In de volgende nieuwsbrief komen we daarom met leuke weggeef acties. Zowel via de facebookpagina als de nieuwsbrief worden er van september tm. december kennismakingsvouchers verloot die beschikbaar worden gesteld door de leden van Bewust Ede.

 

 

Fijne zomer, hartelijke groet

Hennie van de Vendel, Inspirator en coördinator Bewust Ede

 

Nieuw aangesloten bij Bewust Ede

Bewust Deal

Agenda