Maandagenda Bewust Ede met een prachtige win actie van "Samen Verder".

In deze nieuwsbrief:​​​​​​

  • Win actie: gratis gezins-sessie van Samen Verder
  • Voor Professionals
  • Bewuste Deals
  • Agenda Bewust Ede

 

Bewust Ede al 5 jaar actief, winactie aangeboden door leden.

De jubileumactie is voorbij maar ook nu is er weer een mooi aanbod. Deze keer van  Coachpraktijk Samen Verder. Mathilde Nanninga en Trudie de Jager bieden een gezinssessie aan (zodra dit weer kan en mag)

Tijdens de begeleiding worden zij ondersteund door één of meerdere pony’s. 

Wil je hiervoor in aanmerking komen stuur dan een mail met jouw gegevens. Deze actie loopt tot 20 februari 2021 De winnaar zal in de volgende nieuwsbrief worden vermeld.

De Bewuste Deal, ook in deze nieuwsbrief, biedt de leden een mogelijkheid om een dienst met korting aan te bieden. Op deze manier kun je de plaatselijke ondernemer ook steunen. 

Professionals bij Bewust Ede.

Ben jij een professional en wil je kennismaken met Bewust Ede? Je bent van harte welkom op een van onze netwerkbijeenkomsten. Zodra deze weer kunnen plaatsvinden staan ze vermeld in de agenda voor professionals.  Op woensdagavond 27 januari kun je aansluiten bij onze zoom bijeenkomst, aanmelden kan via de agenda.                           Wil je nu al graag meer weten bel of mail mij dan.

Vernieuwde website.

Op Bewust Ede zijn 70 professionals te vinden. De website is vernieuwd, heeft een frisse moderne uitstraling gekregen en is beter aangepast voor het bekijken op de mobiele telefoon.

Tot slot

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes van Bewust Ede dan kan dat via deze nieuwsbrief en je kunt ons volgen op Facebook.

De volledige agenda vind je hier op de website

De Bewuste Deals vind je hier

Hartelijke groet,                                                           

Hennie van de Vendel, Inspirator en coördinator Bewust Ede

Deze maand geeft Coachpraktijk Samen Verder een sessie weg.

Als Coachpraktijk Samen Verder coachen we gezinnen en dus willen we een coachsessie voor een gezin (met maximaal 4 kinderen) aanbieden.

Dit heeft een waarde van €235,00.

Een sessie duurt max 1,5 uur. We coachen samen met onze pony's en natuurlijk lekker buiten.

Meer informatie is te vinden op onze website.

Bewuste Deals

Agenda