Maandagenda Bewust Ede maart 2021

In deze nieuwsbrief:​​​​​​

  • Vooruit kijken
  • Voor Professionals
  • Agenda Bewust Ede

 

Toekomstdromen

Wat willen wij, de professionals van Bewust Ede, u en jou weer graag ontmoeten. In de praktijkruimte  voor een behandeling of gesprek is bij veel leden nu weer mogelijk. Maar ook bij evenementen en workshops hopen we je weer snel te kunnen begroeten.

Festival Pure Passie heeft laten weten dat zij dit jaar in juni het festival nog niet kunnen organiseren. Heel jammer maar gelukkig hebben zij de intentie uitgesproken wel voor de editie van 2022 te gaan en dan is Bewust Ede er zeker bij.

In oktober 2019 hield Bewust Ede een markt in Cultura, dat hopen we dit jaar weer te kunnen doen. Zodra daar duidelijkheid over is lees je dat natuurlijk meteen in de nieuwsbrief en op onze facebookpagina. 

 

 

 

Professionals bij Bewust Ede.

Ben jij een professional en wil je kennismaken met Bewust Ede? Je bent van harte welkom op een van onze netwerkbijeenkomsten. Zodra deze weer kunnen plaatsvinden staan ze vermeld in de agenda voor professionals.             

Wil je nu al graag meer weten over Bewust Ede bel of mail mij dan.

 

Tot slot

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes van Bewust Ede dan kun je hier inschrijven voor de nieuwsbrief  en je kunt ons volgen op Facebook.

En vind je deze nieuwsbrief leuk stuur hem dan ook eens door naar een vriendin of collega.

De volledige agenda vind je hier op de website

Hartelijke groet,                                                           

Hennie van de Vendel, Inspirator en coördinator Bewust Ede

Agenda