Nieuwsbrief Bewust Ede +70 professionals staan voor jou klaar!

Nu we voorzichtig weer wat meer vrijheid terug krijgen is het spannend of het Covid -19 virus zal oplaaien of dat het stabiel blijft. De kinderen hebben veelal weer genoten van het spelen met vriendjes en zijn weer terug bij de juf of meester. De regelmaat en structuur die naar school gaan biedt is voor veel kinderen, en ouders, zeer welkom.

Uit de berichten van de professionals blijkt dat veel klanten de weg naar de Bewust Ede leden weer weten te vinden, dank daarvoor. Soms wil men nog even wachten,  ook dat is natuurlijk prima. Luisteren naar je gevoel is hierbij bepalend. 

Heb je vragen of twijfels om naar jouw vertrouwde adres te gaan neem dan gerust even contact op. De +70 professionals van Bewust Ede helpen je graag verder.

Verder in deze nieuwsbrief zoals altijd de agenda voor de komende tijd. De volledige agenda vindt je op de website

 

Een lieve groet, ook namens alle Bewust Ede leden,

Hennie van de Vendel

Bewust Ede blijft in beweging

Het online aanbod is nu snel te vinden  in een speciaal blok boven de agenda. En natuurlijk gewoon in de agenda of als Bewust Deal in deze nieuwsbrief.

Nieuw op Bewust Ede zijn door de leden geschreven blogs. We denken  dat dit een mooie toevoeging is.

Netwerkbijeenkomsten: In juni organiseert Bewust Ede 2 netwerkbijeenkomsten  voor leden en voor professionals die geinteresseerd zijn in het lidmaatschap van Bewust Ede. Meld je via de agenda aan, per bijeenkomst maximaal 15 deelnemers.

 

Nieuw op Bewust Ede: Weblog

Vindt hier alle blog's   


Blog van Jolanda de jong

In verbinding met jezelf en de 1.5 meter s..

Op afstand met elkaar verbinden? Ja dat kan, heel goed zelfs blijkt de afgelopen maanden maar weer, ook als je ook verbonden bent met jezelf. Deze tijd vraagt ​​om verbinding en daagt uit om te onderzoeken hoe we verbonden   

lees verder

Bewust Deals

Bewust Ede Agenda