Bewust Ede » Nieuwsbrief » Met Bewust Ede in een veranderende samenleving, samen kunnen we dat aan.

Afgelopen dinsdag hebben we van premier Rutte gehoort wat er veranderingd in de Corona maatregelen. Voor sommige van onze leden is dit een teleurstelling. Evenals voor andere ondernemers/beroepstakken die graag weer wat meer ruimte zouden krijgen om aan het werk te gaan. 

En Nederland telt ook nu weer vele deskundigen ;-) . Het blijft voor de mensen die deze beslissingen nemen steeds kiezen tussen beperkende maatregelen die zij liever zouden versoepelen. Maar wat als jouw naaste door het virus is getroffen, misschien zelfs overleden. Dan vind je het misschien nu wel te snel gaan. 

Vanuit Bewust Ede willen wij dan ook aan een ieder vragen "Houd nog even vol", dat doen wij ook en dan hopen we u en jou in de loop van het jaar weer ergens te kunnen ontmoeten.

Wat ik zo ontzettend mooi vind is hoe we dat in Ede de afgelopen weken hebben laten zien hoe ongelofelijk creatief we met ons allen zijn. Muziek bij de voordeur, straatbingo, een bloemengroet, boodschappen bezorgen, knutselpakketten uitdelen en nog veel meer. Daarvoor een dikke pluim!

Voor nu wensen we jullie sterkte. Met thuisblijven, niet naar ouders of grootouders kunnen gaan, niet je kleinkinderen kunnen knuffelen, niet de zorg of hulp kunnen krijgen van je coach, pedicure, voetspecialist, fysiotherapeut of welke andere ondersteuning die je nodig hebt. En voor ouders die op 11 mei hun kinderen weer naar school laten gaan:  dat zal misschien met een dubbel gevoel zijn. Want het is fijn dat het weer kan maar ook een beetje angstig met dit virus. Ik hoop dat we elkaar hierin op een positieve manier kunnen steunen. Samen kunnen we dit aan!

 

Een lieve groet, ook namens alle Bewust Ede leden,

Hennie van de Vendel

Bewust Ede, juist nu

Ook voor Bewust Ede als organisatie heeft deze crisis gevolgen. Zo ontmoeten we elkaar nu online, wat voor sommige geheel nieuw is, maar we worden er steeds handiger in. Net zoiets nu het beeldbellen voor veel mensen het meest gebruikte contact met elkaar is.

Bewust Ede zou zich met een groot aantal leden inzetten tijdens het Festival Pure Passie op 20 juni a.s. Ook dat kan helaas niet doorgaan. De plannen liggen netjes opgeslagen en we hopen ze in 2021 te kunnen gebruiken.

Sommige professionals hebben nu een online aanbod, hiervan staan er ook enkele in de agenda of als Bewust Deal in deze nieuwsbrief. Van harte aanbevolen.

Nieuw op Bewust Ede zijn door de leden geschreven blogs. We denken  dat dit een mooie toevoeging is, die we ook na de crisis hopen vast te houden.

 

Nieuw op Bewust Ede:  Weblog

Joyce Heijnsdijk

Al die mogelijkheden. Keuzestress, ik krijg 

In de bovenbouw van het middelbaar onderwijs beginnen ze met oriënteren. Je moet een online beroepentest invullen en je moet naar ‘open dagen’. Wie weet moet je nog een persoonlijkheidstest invullen en wordt je ook nog uitgedaagd om een competentietest in te vullen

Lees verder >


Janneke Tiemissen

Tips voor ouders met kinderen met AD(H)D

Het grootste probleem van kinderen met AD(H)D is niet het gebrek aan concentratie, impulsiviteit of hyperactiviteit. Want het kind ervaart dit zelf namelijk niet als een probleem. Nee, het probleem van kinderen met AD(H)D begint als ze het gevoel krijgen dat er iets mis is met hen. 

 Lees verder >

Bewust Deals

Je overvolle mailbox opruimen en ordenen, online of bij jouw thuis.
Hennie Helpt Professioneel Organizer Ede

Geldig t/m 17 jun

Je inbox staat boordevol, mails tot wel 5 jaar of ouder. Wanneer kan iets weg? Hoe begin je? Ik kan je online helpen in een beveiligde omgeving.

Lees verder →

€96,00
-27%
€70,00

Bewust Ede Agenda

Hennie van de Vendel Ede

Netwerkavond voor (aspirant)leden van Bewust Ede: Ontmoeten, kennismaken en inspireren
DO 04 jun | 19.00-21.30

Ede | Hennie van de Vendel
Netwerkbijeenkomst voor leden van Bewust Ede en ondernemers die meer willen weten over Bewust Ede. Andere ondernemers ontmoeten, inspireren en samenwerken.
Lees verder →

Karlista Fontijn Wageningen

Mediumschap en Trance Healing Deel 3 Therapeut®
ZA 06 jun | 10.00-16.30

Wageningen | Karlista Fontijn
Na deze opleiding kun je een gedegen therapeutisch mediumschap consult geven en ben je, na het behalen van het examen, in het bezit van het diploma Mediumschap en Trance Healing Therapeut®.
Lees verder →

Marian Coelet Ede

Familie opstellingen workshop
ZO 07 jun | 14.00-16.30

Ede | Marian Coelet
We werken met individuele vraagstukken m.b.t. familie, relaties en het contact met je Ziel. 
Lees verder →

Hennie van de Vendel Ede

Inloopmiddag voor Bewust Ede leden en geïnteresseerden op de speelweide bij Huis Kernhem
MA 08 jun | 15.30-17.30

Ede | Hennie van de Vendel
Openlucht Netwerkbijeenkomst voor Bewust Ede leden en geïnteresseerden op de speelweide bij Huis Kernhem Ontmoeten, Inspireren en verbinden.
Lees verder →

 Ede

Informatieavond school IBBO Barnsteen
WO 10 jun | 20.00-21.30

Ede
De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs houdt een infoavond. Op deze kleinschalige particuliere school zitten veelal hooggevoelige kinderen.
Lees verder →

Karlista Fontijn Toldijk

Licht Cirkel
MA 15 jun | 19.30-22.00

Toldijk | Karlista Fontijn
Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
Lees verder →

Marian Coelet Ede

Positief omgaan met energieën
ZA 20 jun | 14.00-16.00

Ede | Marian Coelet
Omgaan met energieën. Een zeer leerzame workshop.Heel verhelderend en toepasbaar in het dagelijkse leven.Het zal jouw leven verrijken en nieuwe mogelijkheden geven in het omgaan met moeilijkheden, voor een beter resultaat
Lees verder →

Maurits Groot kormelink Ede Gld

Online programma Rouw (9 sessies)
WO 01 jul | 00.00-00.00

Ede Gld | Maurits Groot kormelink
Online programma als extra hulp en ondersteuning bij verlies en rouw.
Lees verder →

Karlista Fontijn Toldijk (gld)

Rite of the womb
ZA 04 jul | 10.30-16.30

Toldijk (gld) | Karlista Fontijn
Een prachtige inwijding waarbij een ongelofelijke vrouwelijke kracht vrij komt. Je gaat via meditatie terug naar de baarmoeder, de plek van creatie en geboorte van het leven. Via healing en blessing wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
Lees verder →

 Ede

Informatiemiddag school IBBO Barnsteen
WO 08 jul | 16.00-17.30

Ede
De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs houdt een infomiddag. Op deze kleinschalige particuliere school zitten veelal hooggevoelige kinderen.
Lees verder →

Karlista Fontijn Toldijk (gld)

3 Daagse opleiding Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling
ZA 11 jul | 10.00-16.30

Toldijk (gld) | Karlista Fontijn
Vertrouw op jouw sensitiviteit en jouw intuïtie. Maak je de basis van spiritualiteit eigen en kom en blijf in je eigen energie.
Lees verder →

Robin Captijn Otterlo

Natuurlijk Bewegen Activeert Het Immuunsysteem
ZO 12 jul | 10.00-15.00

Otterlo | Robin Captijn
Immuunsysteem activeren door natuurlijk bewegen. Wandelen maakt ook je hoofd leeg, je komt helemaal tot rust. Geef je op en ervaar het zelf.
Lees verder →

Bewust Ede
​info@bewustede.nl
www.bewustede.nl

Facebook Bewust Ede

Twitter Bewust Ede