Nieuwsbrief Bewust Ede Verlangen naar de Lente

Hoe begin ik de nieuwsbrief in deze zo andere tijd?

De onzekerheid, wat als er een naaste ernstig ziek wordt, of jij zelf? Hoe ga je daar mee om? Hoe hou je het thuis goed met kinderen en thuiswerken. Wat is precies gezond eten, hoe houd je je lijf gezond? Zoveel vragen en zoveel onzekerheid.

Maar dan zie ik ook hoe creatief en veerkrachtig veel mensen zijn. Hoe de helpende hand wordt geboden, praktisch en via de social media kanalen (daarover hieronder meer).  Sociaal contact mijden is best moeilijk en met het mooie weer willen we graag even naar buiten. Kijk of dat naar buiten gaan op rustige momenten kan. Of ga ergens wandelen of fietsen waar het rustig is. Ga dus niet naar de populaire plaatsen maar zoek het onbekende eens op.

Voor veel leden van Bewust Ede betekent deze periode dat zij (net als veel andere ondernemers) hun bedrijf hebben moeten sluiten. Soms kan coaching nog via video bellen, maar veel leden kunnen nu niet werken. Dan is er tijd voor zaken die altijd blijven liggen zoals administratie, de website maar dat is op zeker moment ook klaar.

Op de facebookpagina van Bewust Ede deel ik veel berichten van onze leden. Men biedt nu op een andere  manier ondersteuning aan. Mooie berichten die ons kunnen helpen in deze periode. Wil je hen helpen door deze berichten te liken en/of te delen?  Zo blijven zij zichtbaar en hopen we jou als klant straks weer te mogen en kunnen begroeten.

Pas goed op jezelf en je gezin en houdt afstand 

Groet, Hennie van de Vendel

P.s.: Stuur deze nieuwsbrief gerust door binnen jouw netwerk, je helpt ons daar enorm mee.

Mooie berichten van Bewust Ede professionals

Een aantal leden is heel actief op facebook met tips en ondersteuning vanuit hun professie. Ik noem ze graag hieronder, al zal de lijst zeker niet compleet zijn. Als je onze facebookpagina volgt zie je daar ook steeds nieuwe berichten.

 

Naast deze professionals plaatsen leden ook mooie en bemoedigende berichten op facebook. Deze deel ik ook regelmatig op de facebook pagina van Bewust Ede.

Agenda Bewust Ede Actueel?

Veel agenda items zijn of worden uitgesteld. Dit staat dan al vaak bij het agenda item. Dit item blijft zichtbaar tot er een definitieve nieuwe datum is geplaatst. 

Hierdoor kunnen er nu items in de agenda staan met een datum in het verleden. 

Houd onze agenda in de gaten en neem bij twijfel contact op met de aanbieder. 

Wanneer workshops weer kunnen worden gegeven is nog compleet onduidelijk. Misschien kan ik daar in de volgende nieuwsbrief meer informatie over geven.

Nieuw aangesloten bij Bewust Ede

Bewuste Deal

Agenda Bewust Ede