Bewust Ede, Inspirerende workshops en cursussen op de agenda

Het nieuwe jaar is alweer bijna een maand oud. Deze jaarwisseling was er 1 met vele contrasten. Een mooie gezamenlijke vuurwerkshow op Enka maar ook heel veel incidenten in de gehele gemeente en in het land. De discussie over het mogelijke vuurwerkverbod zal nog wel even duren. Laten we hopen dat het einde van dit jaar beter, rustiger zal verlopen

Bij Bewust Ede  is het niet rustig, integendeel, wij zijn volop in beweging. Op een druk bezochte nieuwjaars-netwerkavond hebben we de plannen voor 2020 besproken.

Op het Festival Pure Passie, dat op zaterdag 20 juni wordt gehouden, zal Bewust Ede ruim aanwezig zijn. Wij zullen er met een informatiestand over Bewust Ede staan en met een stand waarin er kennis kan worden gemaakt met een aantal professionals van Bewust Ede.

Daarnaast zullen we de hele dag de workshops op het workshopplein verzorgen. We gaan daar een mooi gevarieerd aanbod van maken. 

Zowel op de facebookpagina's van Pure Passie als Bewust Ede zullen de nieuwtjes steeds worden vermeld, die kun je volgen als je op de hoogte wilt blijven. Ook in deze nieuwsbrief zal ik jullie op de hoogte houden

Ervaar Bewust Ede 3e editie? Ook daar zijn we al mee bezig, zoals het er nu naar uitziet zal dit aan het einde van het jaar plaatsvinden.

En natuurlijk zullen er leden te zien zijn op verschillende evenementen die je in de agenda tegenkomt.  Of maak eens een afspraak met 1 van de professionals, keuze genoeg.

Graag tot ziens, groet Hennie van de Vendel

Welkom bij Bewust Ede als nieuwe aanbieder

Agenda Bewust Ede