Ambulant pedicure, Raindrop massage, (Lycon) waxen en aromatherapie. In opleiding voor Orthomolecula | Ede Gld

Ik ben een Zorger en Verbinder. Het contact, persoonlijke gesprekken, lachen met elkaar, het verzorgen, advies geven dat is waar ik veel energie van krijg.

Ambulant pedicure ik blijf het fantastisch en mooi vinden om te doen. Als pedicure kan ik veel betekenen voor jullie.Voetverzorging is namelijk uiterst belangrijk ook al sta je daar misschien niet altijd bij stil. Niet alleen behandel ik allerlei voetklachten, maar biedt jullie ook een verwen momentje aan en oprechte aandacht. Voor jullie is het extra gemak want je hoeft het huis niet te verlaten om van mijn diensten gebruik te maken. Dat maakt vaak de drempel lager om een afspraak te maken, omdat je er minder tijd voor uit hoeft te trekken. Je hebt geen reistijd of parkeerproblemen, en de pedicure behandelingen worden makkelijker gepland tussen alle dagelijkse bezigheden door. Dit is zoiezo handig als je bijv een drukke baan of kinderen hebt maar ook bij ziekte of moeilijk de deur uit kunnen door bijv lichamelijke klachten.Na werktijd, andere verplichtingen etc in de ochtend, middag, avond of weekend sta ik als pedicure bij jullie voor de deur met al mijn spullen. Hou er rekening mee dat bij mij de gemiddelde behandeltijd ongeveer 45-60 minuten bedraagt. Wat ik ook zo leuk en fijn vindt is dat ik het prettig vindt om binnen privésfeer te werken omdat er dan meer verbinding ontstaat tussen mij en jullie. 

Over Sabrina Anneveld | Ede Gld


Feet and Wellness Factory / Nature Oils
Sabrina Anneveld


Professionals in de categorie Wellness

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!