leefstijlcoaching, op het gebied van BRAVO factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning | Ede

In mijn werk als verpleegkundige mis ik de voorkoming van ziek zijn. Mensen die klachten hebben krijgen in de meeste gevallen van de arts een pilletje en zonder verandering van leefstijl gaan ze weer door, terwijl daar zoveel winst valt te halen.

We leven in een maatschappij waarin we het druk hebben, veel supermarkt eten heeft weinig meer met echte voeding te maken, er is stress en we gaan maar door.

Ik ben ervan overtuigd dat je met een veranderde leefstijl op de 5 gebieden van BRAVO (Bewegen, stoppen met Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding, Ontspanning) je een gezonde leefstijl kunt ontwikkelen. En dat je ook nog vollop kunt genieten van het leven.

Wat ik zo leuk aan deze manier van coachen vind is dat de hele mens centraal staat. Er zijn zoveel gebieden waar je winst op kunt behalen en ik wil je daarbij helpen met kleine, haalbare stappen. 

Ik wil je helpen op alle gebieden van de BRAVO, met een, geheel op maat gemaakt, peroonlijk stappenplan. Als je wilt kun je ook een menu op maat, speciaal voor jou gemaakt bij mij inkopen.

Informeer gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgespek.

 

 

Over Yvonne Hakvoort | Ede

Ik ben Yvonne Hakvoort, getrouwd, trotse moeder van een zoon en schoondochter en een pracht van een kleindochter.

Verpleegkundige sinds 1996 en vanaf dat we in Ede wonen werk ik in de wijk als verpleegkundige. Verplegen is mijn passie, gezond leven sinds een heel aantal jaar ook.

Ik ben eerst zelf op zoek gegaan naar wat een gezond voedingspatroon is en sinds een jaar heb ik er via een studie voor leefstijlcoach een vervolg aan gegeven. 

Momenteel ben ik nog bezig met de afronding van de studie voor gewichtsconsulent.

 

 


Yvonne Hakvoort Leefstijlcoach
Yvonne Hakvoort


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!