Allround Training Ede | Ede

Over Allround

Missie

Onze missie is om een bijdrage te leveren aan het gezonder maken van de maatschappij.

“Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn. Gezondheid is fysiek, mentaal en sociaal optimaal welzijn”

(World Health Organisation)

Dit doen wij door het trainen en begeleiden van mensen uit de gehele maatschappij naar een gezonde en fitte levensstijl. Onze trainingen en trajecten zetten wij hierbij in als middel om fysieke, mentale en sociale persoonseigenschappen te optimaliseren.

Elke trainer van Allround heeft zijn of haar eigen talenten. Een ieder deelt bewust zijn of haar kennis, zodat mensen uiteindelijk zelfstandig hun algehele conditie kunnen managen. Doordat mensen ervaren dat zij hun eigen gezondheid kunnen managen, is het ‘automatische’ gevolg dat ze een groei doormaken op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Dit werkt als een ‘olievlek’ in de maatschappij omdat zij zich gelukkiger en gezonder gaan voelen. Wij stimuleren dat een ieder vervolgens bewust zijn of haar kennis ook weer aan de directe omgeving deelt, zodat eenzelfde groei doorgemaakt kan worden.

Wij coachen op persoonseigenschappen zoals bijvoorbeeld doorzettingsvermogen, communicatie en samenwerken. Hiervoor gebruiken wij 4 pijlers, om het beste uit jezelf te halen:

Beweging

Rust

Voeding

Positiviteit

 

Ontwikkelen en doorgeven!

Wij ervaren dat wij een talent hebben gekregen om door sport mensen te bereiken. Wij geloven dat als je bereid bent om het maximale uit jezelf te halen en jezelf te aanvaarden zoals je bent je hierdoor een beter mens wordt en je daardoor ook meer kunt betekenen voor mensen om je heen.

Over Gerdo Rozeboom | Ede

Al van kleins af aan ben ik bezig met bewegen en met sport in het bijzonder. Ik ben begonnen met judo, daarna gaan kickboksen en geëindigd met krav maga. Ook doe ik veel kracht- en conditietraining. Ik ben veel buiten, daar geniet ik van de natuur, van de stilte en kom ik tot rust. Even geen prikkels, maar gewoon stevig trainen. Waarbij ik de grenzen van mijn eigen lichaam wel opzoek, maar ook bewaak.

In 2013 heb ik Allround Training Ede samen met Pieter opgezet. Wat de hulpvraag was van één persoon, werd een sportclub voor velen! Mijn sportachtergrond, sportopleidingen en mijn passie om anderen te motiveren en te inspireren komen hier bij elkaar. Wat is er mooier dan kennis en ervaring door te geven? Ik ben er namelijk van overtuigd dat, wanneer je fysiek sterker wordt, je ook mentaal groeit, je daardoor lekkerder en beter in je vel gaat zitten en dat ook uitstraalt. Hoe gaaf is dat!

Een bekende slogan is ‘the magic happens outside of your comfort zone’. Daar sluit ik me helemaal bij aan. Ik verwerk daarom altijd een uitdaging in de trainingen die ik geef. Laat je verrassen en inspireren. Tot snel!


Foto 1 Gerdo Rozeboom Foto 3 Gerdo Rozeboom Klik om te vergroten

Allround Training Ede
Gerdo Rozeboom

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede