Massagepraktijk Gerda | Ede

Vanuit een totaalbeeld dat ons lichaam ons verteld wat er is kijk ik naar de klachten die je hebt.
Wat wil je lichaam je vertellen en hoe kunnen we dat oplossen?
Wil je totaal wegglijden in een wereld van diepe ontspanning en zo je spierspanning verminderen. 
Heb je liever dat je klacht vanuit een holistische insteek wordt behandelt? Dat je nekpijn wordt veroorzaakt doordat jij zo vaak je nek uitsteekt voor een ander. Als je inzicht hebt in de oorzaak is het gevolg (je klacht) vaak makkelijker op te lossen. 
Mijn behandeling geeft je die blik in jezelf.
Maar misschien wil je wel gewoon stevig gemasseerd worden door een paar ervaren en getrainde handen, want dat kan natuurlijk ook. Kom langs dan bespreken we de mogelijkheden. 

Over Gerda Warris | Ede

Mijn naam is Gerda Warris, begonnen als verpleegster en jaren in de zorg gewerkt. Helaas kon ik niet aarden in de hedendaagse zorg en ging op zoek naar alternatieven. Deze vond ik eerst in de voetreflexologie. Energetisch werken en alle signalen die het lichaam ons geett op een andere manier interpreteren. Daar kon ik me in vinden. Naast mijjn baan verder gestudeert in de massagewereld en vele technieken me eigen gemaakt. 
Nog kon ik mijn clienten niet van hun klachten of pijn af helpen dus op zoek naar hoe dat kon. Zodoende kwam ik met hypnotherapie in aanraking.
Nu kan ik fobieen omzetten, angsten verhelpen en mindset veranderen waardoor klachten en ook pijn verdwijnen. 
Stoppen met roken, de virtuele maagband om af te vallen, allergieprotocollen, ze staan allemaal op mijn vaardighedenlijst.
 

Sinds begin 2019 weet ik hoe kinderen hun dyslexie kwijt kunnen raken in 2 sessies en daar ben ik super dankbaar voor. 
Deze mogelijkheid geeft zoveel rust voor ouders en plezier voor kinderen. Zo geweldig om dit te mogen waar maken. Ik weet zeker dat ik hier nog heel lang mee vooruit kan, want er zijn nog zoveel kinderen die hiermee worstelen. 

Daarnaast ben ik moeder van 2 volwassen meiden en oma van 1 kleinkind en zing ik als hobby (maar nooit tijdens een behandeling...)
Ik ontmoet je graag in mijn mooie, rustgevende praktijkruimte in Ede.


Foto 4 Gerda Warris Foto 5 Gerda Warris Klik om te vergroten

Massagepraktijk Gerda
Gerda Warris


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!