Homeopathie voor mens en dier | Lunteren

Een homeopathisch middel zorgt dat uw zelfgenezend vermogen en weerstand weer goed gaan werken. Homeopathie werkt bij klachten als migraine, vermoeidheid na de ziekte van Pfeiffer, hooikoorts of slecht slapen. In de praktijk zie ik ook geregeld vrouwen met klachten rond de zwangerschap, zoals misselijkheid, bekkeninstabiliteit of het erg opzien tegen de bevalling. Na de geboorte werkt homeopathie vaak goed bij krampjes en onrust van uw kindje. U kunt het veilig gebruiken naast medicijnen van uw huisarts. De praktijk zit zowel in Lunteren als in Wageingen en een afspraak 's avonds of op zaterdagochtend is geen probleem. Wist u dat homeopathie ook goed werkt voor uw dier? 

Over Monique du Pau | Lunteren

Als twaalfjarige gaf mijn huisarts me een paar kleine korreltjes omdat ik zo benauwd was. De benauwdheid bleef daarna weg en het moment dat ik die korrels kreeg is me altijd bijgebleven. Het bleek een homeopathisch middel te zijn. Ik was gefascineerd en wilde er alles over weten. Na mijn opleiding tot homeopaat voor dieren bleef het vak me boeien en sinds 2013 combineer ik een homeopathische praktijk voor mens en dier. 

Ik blijf het bijzonder vinden dat mensen me heel veel vertellen en zo open zijn. Met al die puzzelstukjes uit hun verhaal zoek ik een homeopathisch middel wat hun klacht beter maakt. Soms is het een makkelijke puzzel, soms is ie lastig maar ik maak hem af. En ik voel me bevoorrecht dat ik met zulke kleine korrels vaak zo’n groot verschil kan maken.

In 2016 heb ik het diploma Medische Basiskennis opnieuw behaald, waardoor mijn consulten in aanmerking blijven komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Naast nascholingen homeopathie die ik met plezier volg, verdiep ik me ook in de orthomoleculaire geneeswijze. Homeopathie is niet altijd voldoende als iemand een tekort heeft aan bepaalde vitamines en mineralen en door ook hierin te adviseren zijn mijn resultaten beter geworden.


Foto 1 Monique du Pau Foto 2 Monique du Pau Klik om te vergroten

Klassieke homeopathie voor mens en dier
Monique du Pau


Professionals in de categorie Homeopathie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede