Homeopathie voor mens en dier | Lunteren

Een homeopathisch middel zorgt dat uw zelfgenezend vermogen en weerstand weer goed gaan werken. Homeopathie werkt bij klachten als migraine, vermoeidheid na de ziekte van Pfeiffer, hooikoorts of slecht slapen. In de praktijk zie ik geregeld vrouwen met hormonale klachten rond zwangerschap en overgang. Bij pasgeborenen werkt homeopathie vaak goed bij krampjes en onrust van uw kindje. U kunt het veilig gebruiken naast medicijnen van uw huisarts. De praktijk zit zowel in Lunteren als in Wageningen en een afspraak 's avonds of op zaterdagochtend is geen probleem. Wist u dat homeopathie ook goed werkt voor uw dier? 

Naast homeopathie voor mens en dier bied ik coaching voor situaties waarin u vastloopt. Knopen doorhakken, of het nu op het werk is of in een relatie, kunnen best lastig zijn. Blijft u maar in een kringetje ronddraaien, dan help ik u graag een paar stappen verder. Ik gebruik daarbij verschillende technieken als kernkwaliteiten, NLP en familieopstellingen. Samen kijken we naar uw situatie en naar een manier om anders te handelen. Ik geef u geen advies maar zet u aan het werk, zodat u een verandering zelf in gang zet en zodat deze ook beklijft. Binnen vijf sessies heeft u inzicht en weer uitzicht. 

Over Monique du Pau | Lunteren

Als twaalfjarige gaf mijn huisarts me een paar kleine korreltjes omdat ik zo benauwd was. De benauwdheid bleef daarna weg en het moment dat ik die korrels kreeg is me altijd bijgebleven. Het bleek een homeopathisch middel te zijn. Ik was gefascineerd en wilde er alles over weten. Na mijn opleiding tot homeopaat voor dieren bleef het vak me boeien en sinds 2013 combineer ik een homeopathische praktijk voor mens en dier. 

Ik blijf het bijzonder vinden dat mensen me heel veel vertellen en zo open zijn. Met al die puzzelstukjes uit hun verhaal zoek ik een homeopathisch middel wat hun klacht beter maakt. Soms is het een makkelijke puzzel, soms is ie lastig maar ik maak hem af. En ik voel me bevoorrecht dat ik met zulke kleine korrels vaak zo’n groot verschil kan maken.

In 2016 heb ik het diploma Medische Basiskennis opnieuw behaald, waardoor mijn consulten in aanmerking blijven komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Naast nascholingen homeopathie die ik met plezier volg, verdiep ik me ook in de orthomoleculaire geneeswijze. Homeopathie is niet altijd voldoende als iemand een tekort heeft aan bepaalde vitamines en mineralen en door ook hierin te adviseren zijn mijn resultaten beter geworden.

Naast homeopathie is een goed gesprek vaak de aanleiding om dingen anders te doen. Daarom heb ik in 2019 de opleiding Professioneel Coach gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica. Met technieken als het genogram, NLP, kernkwaliteiten en familieopstellingen help ik u graag verder.


Foto 1 Monique du Pau Foto 2 Monique du Pau Klik om te vergroten

Homeopathie en coaching
Monique du Pau


Professionals in de categorie Homeopathie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!