Massage/ hypnotherapie/ voeding/ supplementen combinatie om klachten op te lossen | Ede

Met een fantastische combinatie van massage en hypnotherapie zijn er mogelijkheden te over om je lichaam zelf klachten te laten oplossen. 
Door met het onderbewuste te werken begrijpt je lichaam wat het moet doen om zichzelf te resetten. Door hiernaast je lichaam te voeden met echte voedingstoffen gaat het herstel sneller. De voedingssupplementen doen er hierbij nog een schepje bovenop en geven je een extra boost. Je voelt je vlotter fit en gezonder worden. Een andere mindset zorgt voor meer vrijheid, ontspanning en doelen in je leven. Met een doel voor ogen ga je vooruit in plaats van naar het verleden te blijven kijken. Samen zoeken we deze doelen in jouw leven en werken we naar het vervullen hiervan. 
 

Over Gerda Warris | Ede

Massagepraktijk Gerda
Gerda Warris

Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede