Hennie Helpt Professional Organizer / Opruimcoach | Ede

Je bent een gepassioneerde zelfstandige maar daarnaast ook ondernemer. En dat hoort er bij maar is niet je favoriete bezigheid.

Je hebt wel een goede boekhouder, administratiekantoor of belastingadviseur maar die moet eerst jouw administratieve chaos ontwarren. Wil je goed overzicht hebben in jouw administratie dan is het fijn om een goed opbergsysteem te hanteren.

Samen kunnen we de kluwen ontwarren, ordenen en een, voor jouw, werkbaar systeem aanleggen. In 1 ochtend kunnen we samen al heel veel bereiken. 

Interesse? bel of mail mij om de mogelijkheden te bespreken.

Over Hennie van de Vendel | Ede

Wie is Hennie: Echtgenoot, Moeder van 4 volwassen kinderen, ondertussen trotse oma van 7 kleinkinderen en ook nog eens 6 bonuskleinkinderen, ja dat is best veel maar ook heel leuk. Daarnaast zus van 4 broers en 5 zussen dus de drukte ben ik wel gewend.

Het huis opgeruimd, een vaste plek voor vaak gebruikte spullen, dat typeert mij wel. Daarnaast houdt ik ervan om in gesprek te gaan met...........ieder die op mijn pad komt, prive en beroepsmatig maar ook zomaar.

Het opruimen en structureren heb ik in mijn bloed. Na 16 jaar mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te hebben mogen begeleiden was het tijd voor iets anders. En toen kwam ik de Huishoudcoach tegen. Els Jacobs is hier de grondlegger van en bij haar heb ik een training gevolgd en de stap gewaagd. En wat is dit leuk en mooi werk.

Het begeleiden van mijn klanten doe ik professioneel maar zeker ook persoonlijk, het is altijd maatwerk en de klant heeft en houdt de regie. Ik werk naast en samen met mijn klant naar een voorafgesteld doel toe.

 

 


Foto 4 Hennie van de Vendel Foto 6 Hennie van de Vendel Foto 21 Hennie van de Vendel Klik om te vergroten

Hennie Helpt
Hennie van de Vendel


Professionals in de categorie Professional organizer

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!