Studio Quink | Ede

Ben je op zoek naar een origineel product, om cadeau te geven of voor jezelf? Bij Studio Quink vind je unieke meubels, lampen en accessoires. Allemaal duurzaam en handgemaakt, door hergebruik van materialen, waardoor er niet eentje hetzelfde is.

 

 

 

Over Angelique Dijkers | Ede

Ik maak van jongsafaan al van alles. Zo weet ik nog dat ik van een oud laken een jasje naaide en ik heb altijd getekend en geschilderd. Door materialen te hergebruiken, ontstaan er unieke lampen, meubeltjes, kettingen, accessoires etc. En het is  duurzaam, dat vind ik ook belangrijk.

In het InspiratieCafé organiseer ik workshops en lezingen. Om je te inspireren, voor de ontspanning en/of je eigen ontwikkeling. Het is ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten! 

 

 


Foto 1 Angelique Dijkers Foto 3 Angelique Dijkers Klik om te vergroten

Studio Quink
Angelique Dijkers


Professionals in de categorie Creativiteit

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede