Studio Quink | Ede

Ben je op zoek naar een origineel product, om cadeau te geven of voor jezelf? Bij Studio Quink vind je unieke meubels, lampen en accessoires. Allemaal duurzaam en handgemaakt, door hergebruik van materialen, waardoor er niet eentje hetzelfde is.

 

 

 

Over Angelique Dijkers | Ede

Ik maak van jongsafaan al van alles. Zo weet ik nog dat ik van een oud laken een jasje naaide en ik heb altijd getekend en geschilderd. Door materialen te hergebruiken, ontstaan er unieke lampen, meubeltjes, kettingen, accessoires etc. En het is  duurzaam, dat vind ik ook belangrijk.

In het InspiratieCafé organiseer ik workshops en lezingen. Om je te inspireren, voor de ontspanning en/of je eigen ontwikkeling. Het is ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten! 

 

 


Foto 1 Angelique Dijkers Foto 3 Angelique Dijkers Klik om te vergroten

Studio Quink
Angelique Dijkers


Professionals in de categorie Creativiteit

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede