Biologische natuurlijke huidverzorging ontspannende massage | Ede

Biologische natuurlijke huidverzorging en ontspannende massages

Tijdens een huidbehandeling doe ik altijd een huidanalyse en wordt uw huid verwend en verzorgd met pure biologische producten die op dat moment bij het huidbeeld en huidconditie passen om de huid te herstellen en te verbeteren en in goede conditie te houden. De natuurlijke grondstoffen in de producten zijn uit biologische en/of biologisch-dynamische landbouw en dragen het ncco en Demeter keurmerk, de producten bevatten werkzame ingrediënten voor de huid en zijn niet schadelijk voor de gezondheid of het milieu en dierproefvrij. En zijn de meeste producten Vegan.

U kunt een keuze maken uit verschillende soorten huidbehandelingen en wellnessbehandelingen zoals: Huidbehandeling compleet,  Reinigende huidbehandeling, anti-aging behandeling met anti-aging natuurcosmetica,  kalmerende gezichtsbehandeling gevoelige huid, Tijd voor jezelf wellnessbehandeling e.a.

Ontspanning

Wanneer u toe bent aan ontspanning is een massage echt een aanrader. In mijn massagepraktijk kunt u terecht voor verschillende massages zoals een gezicht- en hoofdhuidmassage, een Herbal Pad Massage met verwarmde kruidenstempels, een Intuïtieve ontspanningsmassage e.a. Regelmatige lichaamsmassage leidt tot vermindering van spanning, het houdt de lichaamsfuncties op peil, afvoer van afvalstoffen en bevordert het gevoel van welzijn.

Ook de Lavendel weldadige huidbehandeling is een behandeling van totale ontspanning en weldaad of de Wellness de luxe schoonheidsbehandeling waarin u helemaal tot rust komt en leidt tot totale ontspanning van lichaam en geest. Of de Natuurlijk mooi huidbehandeling, deze huidbehandeling begint met een massage van de rug, een rugmassage helpt bij lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Ook tijdens massage gebruik ik biologische massage olie.

Over Angélique Appel | Ede

Natuurlijk bij Angélique
Angélique Appel

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede