Een moment van ontspanning, van innerlijk welzijn en van biologische huidverzorging, dat doet je goe | Ede

Biologische natuurlijke huidverzorging en ontspannende massages.

Biologische verzorging voor uw huid. Tijdens een huidbehandeling doe ik altijd een huidanalyse en wordt uw huid verwend en verzorgd met pure biologische producten die op dat moment bij het huidbeeld en huidconditie passen om de huid te herstellen en te verbeteren en in goede conditie te houden. In mijn schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende soorten huidbehandelingen. Zoals de Natuurlijk mooi huidbehandeling, een Wellness de luxe schoonheidsbehandeling, een Reinigende huidbehandeling, een Tijd voor jezelf wellnessbehandeling e.a.

Heeft u een heel gevoelige huid? Dan kunt u in mijn schoonheidssalon terecht voor een zachte en kalmerende huidverzorging. Ook bij een ouder wordende huid kunt u in mijn schoonheidssalon terecht voor huidverzorging met biologische producten afgestemd op een rijpere huid.

Ontspanning en innerlijk welzijn Wanneer u ontspanning en innerlijk welzijn kunt gebruiken kunt u in mijn schoonheidssalon en massagepraktijk terecht voor verschillende soorten behandelingen die leiden tot een gevoel van ontspanning en innerlijk welzijn. Dit kan een huidbehandeling zijn, een massage of een combinatie van een huidbehandeling met een massage. Wanneer u toe bent aan ontspanning is een massage echt een aanrader, in mijn massagepraktijk kunt u terecht voor verschillende soorten massages zoals: een Helende massage, een Herbal Pad Massage, een Gezicht- en hoofdhuidmassage e.a. Tijdens een massage gebruik ik een biologische massage olie.

Tevens is het mogelijk om iemand uit uw omgeving een behandeling cadeau te geven met een cadeaubon van mijn schoonheidssalon en mijn massagepraktijk.

 

Over Angélique Appel | Ede

Natuurlijk bij Angélique
Angélique Appel

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede