Energie & Gezondheid

Wilma van Gelder
Otterlo

Zhineng Qigong, Feng Shui, Nine Star Ki zijn onderdelen van de Chinese geneeskunst. Ze gaan ervan uitgaat dat alles energie is, alles in een continue beweging en uitwisseling is met de elkaar en streeft naar balans.

Wekelijks geef ik Zhineng Qigong lessen in Otterlo. Deze lessen zijn echt iets voor jou als je zelf actief aan jouw gezondheid wilt werken en meer rust, ruimte en energie in het dagelijks leven wilt ervaren. De zachte, ronde patronen van de oefeningen en de rustgevende meditaties maken deze Chinese bewegingsleer tot een weldaad voor lichaam en geest.

Een Feng Shui advies is gebaseerd op de 5-Elementen leer en gaat over de relatie tussen de mens en zijn leefomgeving. Het doel is om de leefomgeving zó aan te passen dat een harmonieuze stroming van energie gestimuleerd wordt. Het is een prachtige manier om te kijken naar energie, je huis en jezelf. Een Feng Shui advies kan nuttig zijn bij de aankoop van een ander huis, bij een nieuw te bouwen huis of voor balans in jezelf en je eigen huis.

Een Nine Star Analyse is een onderdeel van een Feng Shui advies. Het kan ook ingezet worden om meer inzicht in jezelf of een situatie te krijgen. Je ziet wat je nodig hebt in het leven en waarom je doet wat je doet. Het geeft inzicht in jezelf en een ander. Als je weet met welke elementen of lees talenten, je geboren bent, kan je ook met compassie naar jezelf kijken.

 

Over Wilma van Gelder

Mijn naam is Wilma van Gelder. Ik heb een diepgewortelde interesse voor de chinese geneeskunst en de ontwikkeling van de mens. Het is mijn passie om mensen te laten ervaren hoe ze zich beter kunnen voelen door bewust te zijn van energie en de energie voor zich te laten werken. Mijn eigen ervaring naar een vitaal en gezond leven is een leefwijze geworden naar een wijzer leven.


Energie & Gezondheid

Wilma van Gelder

Arnhemseweg 17
6731 BN Otterlo

Energie & Gezondheid