AD(H)D Coaching

AD(H)D Coaching
Ede

Ervaar je privé of op je werk hinder van deze klachten? Wij kijken liever niet naar wat niet mogelijk is maar juist wat wel mogelijk is. We werken dan alleen aan DIE klachten die niet meer voor je werken. Oplossingsgericht en kortdurend.

Voor wie:
Een loopbaancoach helpt je om jouw ambities in je (loop)baan te bereiken. Dit doet ADHD2GO samen met Loopbaan2GO. Dit is begeleiding op procesniveau, waarbij jij jouw eigen oplossingen vindt. Hierbij draait het volledig om jou als persoon en om jouw ontwikkeling. 

Er zijn veel zaken die van invloed kunnen zijn op jouw baan. Denk hierbij aan de steeds veranderende arbeidsmarkt die van invloed kan zijn op jouw functioneren. Kun je het nog wel of vind je het dan minder leuk worden? 

Ook privéomstandigheden kunnen er invloed op hebben dat jij verder gaat kijken, zoals: het stichten van een gezin waardoor je meer thuis wilt zijn en dat je jouw werk en privé in balans wilt hebben. Het kan ook zijn dat je gewoon toe bent aan een volgende stap. Zo kunnen er natuurlijk nog veel meer redenen zijn waardoor jij aan jouw loopbaan wilt werken.

Over AD(H)D Coaching

Als Loopbaanadviseur, jobcoach en AD(H)D coach breek ik graag door vast en ingesleten patronen heen met als resultaat vaak verrassende en nieuwe eigen inzichten in jouw eigen talenten. Ik kan connecties maken die jij zelf nog niet ziet. Mijn grootste drijfveer is het applaus dat ik krijg voor mijn werk waarbij ik het rotsvaste vertrouwen heb dat in ieder mens een succesfactor zit. Waar ik echt van kan genieten is dat jij jouw doel ook gaat halen. 
 


AD(H)D Coaching

Albert Jager

Churchildreef 43
6716HK Ede

AD(H)D Coaching