Spirituele school IBBO

IBBO Spirituele school
Ede

IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Juist voor kinderen die in een gewone school overprikkeld raken. We werken met begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind.

IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar.
IBBO is een school voor basis- en voortgezet onderwijs. Juist voor kinderen die in een gewone school overprikkeld raken, bijv. hooggevoelige kinderen. Bij IBBO zijn we ervan overtuigd dat het bewust aangaan van het levensproces vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde geeft.

Op deze scholen, krijgen alle kinderen de vrijheid om zichzelf te zijn.
Lesstof wordt aangepast aan de interesses en nieuwsgierigheid van het kind. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan basisvakken zoals Nederlands, Wiskunde, taal en rekenen. IBBO is een erkende spirituele school, waar de kinderen in hun eigen tempo een eigen ontwikkeling kunnen volgen. 

We werken met begeleiders die dit concept toejuichen: onderwijs waarbij uitgegaan wordt vanuit de behoeftes van het kind. De begeleiders werken vanuit passie op vrijwillige basis. Mensen met een onderwijsbevoegdheid zijn extra welkom.

IBBO is een particuliere school.
De begeleiders werken vanuit hun hart op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

 

 

Over IBBO Spirituele school

Bewust, spiritueel onderwijs. Helemaal mijn ding. Ik ben zo blij dat ik hiervoor mag werken! Eindelijk thuis gekomen. Daar zat ik dan als hooggevoelig ingenieur, eerstegraads bevoegd. Vol met daadkracht, maar wel hoogsensitief (HSP). Vroeger bestond die naam niet. Ik wist alleen dat ik alles doorhad en mij zoveel aantrok. Wat ben ik blij dat ik nu kan en mag meewerken aan IBBO, aan deze vorm van onderwijs. Voor de kinderen van deze tijd. Zowel de kinderen als de begeleiders mogen in hun puurheid staan. Zij hoeven niets meer op te houden of te verbergen, ze mogen ZIJN. Dit gun je elke leraar, elke begeleider, dat gun je elk kind. Dat echt thuiskomen in jezelf. Het is een kado voor ieder mens.


IBBO Spirituele school

Petra Kaizer


Ede

Spirituele school IBBO