Intuïtief communiceren met je dier vanuit natuurverbondenheid

INNature - AArdeschool - Hester Tielrooy
Bennekom

Wil je graag begrijpen wat je dier jou wil vertellen? Ga dan zelf in gesprek met je dier. In deze unieke 1 op 1 cursus ontdek je hoe jij en je dier intuïtief communiceren. Ieder heeft zijn eigen taal en die leer jij herkennen, verstaan en spreken.

Goed gesprek met je dier is een 1 op 1 cursus waarin ik jou begeleid om te herkennen en te verstaan wat je dier met jou communiceert. 
Je krijgt inzicht in jullie interactie, en je wordt je bewust van het effect dat jouw leefwijze heeft op je dier.
Het is helend, inzichtgevend en je leert bovendien je dier (jezelf en jullie interactie) beter begrijpen.

Deze individuele cursus is voor jou als je

  • Verdieping wilt in de relatie met je dier en jezelf
  • Bereid bent om naar jezelf te kijken
  • Inzicht wilt in de achterliggende oorzaken en achtergrond van gedrag en gezondheid

Kan iedereen dit? Ja, sterker nog: je doet het al! Je bent al op veel verschillende manieren in communicatie met je dier. Je hoeft het alleen nog maar te herkennen. 

" Het was heel bijzonder om zo duidelijk in contact te zijn met Poppe De eerste keer vond ik het een beetje raar, zou het écht zo kunnen? Door een soort van geleide meditatie waarbij we afstemden op aarde, natuur en hart kwam ik in een bewustzijnsniveau waarop ik contact kon maken met Poppe."

Praktische informatie 

  • 3 live video- ontmoetingen van 1 uur met een tussenpoos van 2 weken 
  • Tussendoor onbeperkt begeleiding per telefoon / mail

Wil je meer weten? bel of mail dan hebben we even persoonlijk contact.

Hester 

Over INNature - AArdeschool - Hester Tielrooy

Het liefst van alles ben ik buiten...
"In en met natuur zijn" hielp mij tijdens intensieve periodes in mijn leven waarin alles op zijn kop stond.
Want in verbinding met natuur en Aarde kwam ik heel eenvoudig weer bij de aanvaarding en overgave die onontbeerlijk zijn in tijden van verandering.

Na ruim 15 jaar werken als holistisch therapeut, voelde ik op een gegeven moment dat het tijd was om wat ik ervaar in het contact met natuur, te gaan delen met anderen. Ik dacht het in te voegen in mijn bestaande praktijk, maar dat bleek niet de bedoeling. Ik moest alles loslaten en letterlijk vanaf de grond iets nieuws opbouwen.

Dit werd de AArdeschool waar ik workshops en cursussen geef gericht op verdieping en verlevendiging van je verbinding met natuur en Aarde. Daar komt al mijn intuitie, kennis en ervaring als dierentolk, holistisch therapeut en natuurgids samen. 

Mijn uitgangspunt is dat al het leven met elkaar verbonden is in het Web of Life en met elkaar communiceert en uitwisselt. Door onze levensstijl zijn we daar steeds meer 'los van geraakt'. Herstel en verdiepen van de verbinding is helend voor jezelf en al het andere leven. Een manier om dat te doen is de door mij ontwikkelde intuitieve benadering van Bewuste Natuurbeleving.

Ik begeleid jou graag op jouw reis door je relatie met natuur en Aarde. Zodat je leven in verbinding ervaart en je thuis voelt op Aarde. 

Wil je meer weten?
Bel of mail en we spreken elkaar snel!

Hester


INNature - AArdeschool voor Leven in verbinding

Hester Tielrooy


Bennekom

Intuïtief communiceren met je dier vanuit natuurverbondenheid