Access Consciousness® | Koog aan de Zaan Ede

Access Consciousness® is enorm grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.

Waarom creëer je jouw leven op basis van andermans wensen en overtuigingen?

En wat is er voor nodig om je eigen ‘grootsheid’ te erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste, fenomenale leven te creëren en genereren? Wat als je door verandering van jouw gezichtspunt je hele realiteit zou kunnen veranderen?

Dit is geen ‘positief denken’. Het heeft niets de maken met mantra’s of affirmaties. Access geeft je de kracht en gereedschappen om je eigen kennis aan te boren en te erkennen. Zodat je kunt veranderen wat in je leven niet goed voor je werkt.

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst etc.. Access geeft je de mogelijkheid om deze op te lossen. .

Met het gebruik van de Access technieken en de Access “Tools”, kan je jezelf ontwikkelen in iets wat voor de meesten van ons in deze realiteit geheel onbekend is. Je hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn.

 

Je bent van Harte welkom!

BEWUSTGELUK

Over Marloes Valkering | Koog aan de Zaan Ede

Mijn naam is Marloes Valkering.

Met mijn voeten stevig in de Aarde, en de verbinding vanuit mijn hart met de Kosmos, geniet ik van deze aardse reis, die 39 jaar geleden begon. Ik heb in die tijd veel levenservaring opgedaan, veel gevallen en weer opgestaan, waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling weinig stil heeft gestaan.

Als kind was ik al hoog gevoelig en mij bewust van de andere werelden. Door dit te "vergeten", en mij niet bewust te zijn van alle bagage die ik meezeulde, zowel van mijzelf, als de zware energieën die ik van andere oppikte, kwam ik al op vroege leeftijd terecht in een burn-out.

Ruim 15 jaar geleden is mijn pad van persoonlijke ontwikkeling & bewustwording begonnen met Reiki, gevolgd door Shamballa MDH, Quantum Touch, Inca Sjamanisme, en het werken met vele andere healings technieken.

Nu, ruim een jaar met Access Consciousness aan het werk; dit is een hele nieuwe ruimte die ik ervaar, waarin zowel mijn eigen ontwikkeling, als vele die ik hierin heb mogen faciliteren, met zoveel meer gemak en vreugde gepaard gaat.

Naast de praktijk werkte ik tot voor kort, parttime in de hulpverlening als persoonlijk begeleider, in een doorstroomhuis, waar ik de laatste 10 jaar met veel plezier mensen ondersteunde weer zelfredzaam te worden.

Nu de vrije sprong, met Vleugels genomen om geheel als ZZP’er te werken. Daarbij de grote stad ook deels ingeruild voor de prachtige en rustige omgeving die Ede en omstreken te bieden heeft.

Mijn passies zijn dansen, reizen, wandelen in de bossen, lange diepgaande gesprekken, en heerlijk uitgebreid tafelen met een goed glas wijn!

Het volgen van mijn eigen Hart, en mij niet meer tegen laten houden door belemmerende overtuigingen en oude patronen heeft mij enorm veel energie en plezier gegeven, dit Gun ik Iedereen

Welke Ruimte, Energie & Bewustzijn kunnen ik & mijn lichaam zijn, om een bijdrage te zijn op jouw authentieke pad, with Ease Joy Glory..

Met een open hart & veel enthousiasme sta ik in het leven, ik houd van uitdagingen en niets is mij vreemd.

Je bent van Harte welkom,

Lieve groet,

Marloes Valkering

Agenda Bewust Geluk

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede