Connectyin - Yin Yoga en meer | Ede

Met al wat ik deel, help je jezelf herinneren aan wie je werkelijk bent. Wees welkom!

Yin Yoga is een heel rustige, ontspannen vorm van yoga. De houdingen zijn meestal zittend of liggend en worden enige tijd aangehouden waardoor je je bindweefsel stimuleert. Je bindweefsel is een heel groot netwerk door je hele lichaam heen waardoor alles met elkaar verbonden is. Door hier weer ruimte in aan te brengen, ervaar je meer rust, ontspanning en ruimte in heel jouw lichaam.

Yoga Nidra is een diepe meditatietechniek waarbij je lichaam slaapt en jouw geest wakker is. Terwijl je comfortabel op de mat ligt, wordt je begeleid door deze techniek heen en zul je een diepe ontspanning ervaren. Naar het schijnt staat 30 minuten Yoga Nidra gelijk aan een uur of 3 slaap!

Yin XL vindt maandelijks plaats op vrijdagavond en is een extra lange Yin Yoga les. Tijdens de houdingen kom je nog dieper in ontspanning door bijvoorbeeld Reiki, Helende Harp of een Klankreis. Dompel jezelf onder in ruim 2 uur ontspanning!

Yin & Klankreis is een combinatie van een Yin Yoga les met daarna een Klankreis gegeven door Bram (Bardo Flutes). Bram is bouwt Native Style fluiten van hout, bamboe en takken die hij vindt tijdens zijn wandelingen in het bos. Daarnaast is hij Klankheler en neemt hij je met verschillende klanken mee op reis. Zo worden o.a. zijn eigen gebouwde fluiten als ook klankschalen, stemvorken, shrutibox, keelzang ingezet om je te bedekken met een deken van geluid.

 

Over Vera Develing | Ede

Mijn naam is Vera. In 1982 kwam ik in Ede ter wereld en via enkele omwegen ben ik nu terug in de regio. Na het behalen van mijn Pabo diploma, heb ik een kleurrijk cv opgebouwd en enkele reizen gemaakt. Ik kreeg steeds meer moeite mee te draaien/komen in de huidige maatschappij. Dit uitte zich in verschillende lichamelijke en psychische klachten waaraan medische diagnoses werden gekoppeld. Noem het hsp, burnout, hoogbegaafd, overspannen... Noem het nekhernia, carpaaltunnelsyndroom, fibromyalgie... Mijn lichaam had proberen te communiceren met mij, maar er zat een flinke kink in de kabel. Yin Yoga bleek voor mij de weg en het medicijn om met de wereld en mijzelf om te gaan en het gesprek weer soepel te laten verlopen. Wat ik mis in deze wereld is verbinding, maar nog meer de verbinding met mijzelf. Het is mooi als je je met anderen kunt verbinden, maar nog belangrijker vind ik het om mijzelf te verbinden met al wat er in mij aanwezig is. Dat geeft mij de ontspanning, rust en stilte die ik zo enorm nodig heb. En er is daarvan genoeg voor iedereen!


Foto 1 Vera Develing Foto 2 Vera Develing Klik om te vergroten

Connectyin
Vera Develing


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede