Ervaar méér energie, liefde, plezier, vrijheid en wijsheid in jezelf en in je relatie. | Ede

Wat mag je verwachten van de wekelijkse training? Lichamelijke oefeningen, meditaite en (adamhalings)technieken, en kennisoverdracht uit de Tao, Tantra en eigen ervaring. Je leert buiten met binnen verbinden en beneden met boven. Je wordt van binnen wijs. Voorkom zo een burnout. Op deze manier ervaar je fysiek, emotioneel en energetisch wat een kracht het je geeft als je bekkenbodem geen vergiet meer is waar je je energie uitloopt maar een prachtge schaal is van waaruit jij je met je hart kan verbinden.  Donderdag 28 juni, 12, 19, 26 juli, 16 aug. van 13-14:45 uur bij Silva Sanat. Eerste introductieles is een gift.

Heb jij de moed om jezelf te kennen en de oneindige mogelijkheden die je bezit? Sta jij voor een grote sprong, een verandering in je leven en kan je begeleiding gebruiken bij het vinden van jouw nieuw pad? Heb je seksueel onprettige ervaringen gehad en wil je die voorgoed achter je laten? Heb jij een kundalini ervaring gehad, is niets meer hetzelfde, ben je uitgeput en heb je begeleiding nodig om door deze transformatie periode te komen? Zo ja, maak een afspraak voor een intake gesprek b.v. tijdens een wandeling op de heide. 

Wil jij jezelf volledig leren kennen? Geef jezelf een liefdevolle tantra massage cadeau. Als tantra professional is het mij een eer om het jou te mogen geven!

  • Workshop: Van groeien naar vernieuwen 27/9, 18/10, 8/11, 13/12 
  • Workshop: Dit zouden alle V/M moeten weten 12/7, 25/10, 22/11, 20/12 donderdags van 10-12 uur bij Silva Sanat.

 

Over Francisca Wegdam | Ede

Ik ben Francisca Wegdam, Met plezier deel ik mijn bijzondere ervaringen en geef ik de verworven kennis door. Waarom? Omdat ik mij vaak afvroeg: Waarom heeft niemand mij dit verteld? Waarom is mij dit niet op school geleerd? Op een lichte en makkelijke manier maak ik het onbesprokene bespreekbaar.

Na mijn dertigste, nadat ik vijftien jaar de pil had geslikt en stopte, ging er een vergeten wereld van gevoel voor mij open. De seksuele energie gierde door mijn lijf, ook toen ik zwanger was. Dit maakte dat ik mij bewust werd van een kracht die diep van binnen zat: mijn levenskracht. Ik voelde mij sterk als een leeuwin en wist weer precies wat goed voor mij en mijn kind was.

Opvallend was dat ik nadat ik met de pil was gestopt, meerder mystieke ervaringen had meegemaakt die de zintuigen en woorden te boven gingen. Ik beleefde mystieke ervaringen voornamelijk alleen, met een partner, en ook een keer met een vrouw. Ik vroeg mij af: Waarom heeft niemand mij ooit hierover verteld? Ik gun iedereen deze ervaringen die eindeloos duren en je voorbij ruimte en tijd brengen in het veld van liefde en eenheid.

Hierdoor ging ik op zoek naar kennis. De eerste die mij begreep was een Mexicaanse Tantra meester. Bij hem ging ik onverwacht en ongepland een opleiding volgen. Dat is inmiddels 10 jaar geleden. Nu ben ik een Tantra Professional en masseuse met kennis en ervaring uit de oude Kahula School traditie. Daarnaast ben ik Vallei-Coach i.o. bij Taoïstich Sufi Reinoud Eleveld. In Nederland heeft hij vrouwen en mannen geleerd hun seksuele energie te gebruiken ten behoeve van zichzelf. Dit is door hem onder de aandacht gebracht en overgedragen als “het Vallei-orgasme” ook bekend als de "hemelse kringloop". Marleen Janssen schreef hierover het boek “Dit zouden alle vrouwen moeten weten”. Dat vind ik nou ook!

Het is mijn missie LIEFDE en EENHEID te stimuleren in onze samenleving door het bespreekbaar maken en delen van seksuele wijsheid. Dit doe ik o.a. door het aanbieden van online-trainingsprogramma’s en het geven van workshops en voordrachten. Met als doel dat er een verschuiving plaats vindt van de westerse bewust-onbewust houding op seksueel gebied naar het verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen seksuele kracht en transformatie. Het is een transitie van slachtoffer/dader/agressor samenleving naar een samenleving van liefde en eenheid. De weg hiernaar toe is die van waardering, authenticiteit en nemen van verantwoordelijkheid.

Ieders individuele verandering is nodig om van overheersing naar zelfbeheersing te gaan. Het pad naar Zelf-Meesterschap is een pad naar een gelukkig leven met jezelf en de mensen om je heen. Een gezonde seksuele basiskennis voorkomt een burnout en geeft ons méér energie, méér plezier, méér liefde, méér wijsheid en vooral niet te vergeten méér vrijheid. Als je jezelf meester bent ben je vrij van verslavingen. Heerlijk toch?!

Agenda Yoonity

Yoonity
Francisca Wegdam

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede