Stresstraining in Ede en omgeving | Ede

De stresstrainingen worden in groepen vanaf 3 personen met een max van 8 deelnemers gegeven. Mensen leren van elkaar en ook al heeft iedereen te maken met zijn eigen unieke situatie, herkenning en erkenning is heel erg fijn en nuttig. 

Mijn trainingen zijn uniek omdat ze je inzicht geven hoe jouw stress ontstaat, hoe je meer energie en balans krijgt in je leven en nieuwe vaardigheden zodat je met huidige en toekomstige stressmomenten om leert gaan. Na de training van 4x3 uur heb je een eigen stappenplan waarvan je weet dat het voor jou werkt. De trainingen zijn geschikt voor particulieren en tevens kan ik ingehuurd worden door jouw bedrijf voor een interne (preventie) training of individueel traject.

Soms zit er meer onder een burn-out dan alleen stress en loop je vast in je leven. Ook dan kan ik je helpen met een individueel traject en dan kijken we verder dan alleen de stressmomenten in je leven.

Over Maaike Craanen | Ede

Hallo, ik ben Maaike Craanen en ik woon in het mooie Ede. Na een behoorlijke omweg via een Orthopedagodiek en Accountancy studie, werken in de zakelijke sector waarin ik het begeleiden van mensen en klanten het allerleukste vond heb ik in 2013 heb ik zelf een zware burn-out gehad. Ik had moeite om goed om te gaan met de vele veranderingen in mijn leven en ik had een gevoel van vastzitten in iets wat ik niet meer wilde. Het herstel was pittig maar het heeft me ook veel moois gebracht en ik heb het roer behoorlijk omgegooid. Ik ben uiteindelijk Haptonomie en integratieve Psychotherapie gaan studeren en heb me ondertussen gespecialiseerd in stressmanagement.

 

Allround Stresstrainingen - Praktijk Craanen
Maaike Craanen

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede