Mananarap: Marktonderzoek en meer..... | Ede

Mananarap. Marktonderzoek en Meer.

Missie

Mananarap helpt bedrijven en organisaties bij het beantwoorden van de vraag: "Wat vindt mijn klant?".

Dit doet zij door markt- en klantonderzoek uit te voeren en door gegevens te analyseren. De resultaten worden op een praktisch toepasbare manier gepresenteerd. Bedrijven en organisaties zijn hierdoor in staat juiste beslissingen te nemen. Door de platte organisatie is Mananarap in staat flexibel en klantgericht te werken.

Over Harry Manni | Ede

Sinds 2007 voer ik analyses en rapportages voor diverse opdrachtgevers. De naam van mijn bedrijf Mananarap staat dan ook voor Manni analyses & rapportages.De uiteindelijke resultaten variëren van het opleveren van een set simpele tabellen tot een volledige rapportage op papier. Hierbij help ik bedrijven en organisaties bij het beantwoorden van de vraag "Wat vindt mijn klant?".

Ik vind het belangrijk om mijn verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit betekent dat ik bij de bedrijfsvoering, naast het streven naar continuïteit, sterk rekening hou met mens en milieu. Mananarap maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen de drie P's: Profit, Planet en People.


Foto 2 Harry Manni Klik om te vergroten

Mananarap
Harry Manni


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede