Mananarap: Marktonderzoek en meer..... | Ede

Mananarap. Marktonderzoek en Meer.

Missie

Mananarap helpt bedrijven en organisaties bij het beantwoorden van de vraag: "Wat vindt mijn klant?".

Dit doet zij door markt- en klantonderzoek uit te voeren en door gegevens te analyseren. De resultaten worden op een praktisch toepasbare manier gepresenteerd. Bedrijven en organisaties zijn hierdoor in staat juiste beslissingen te nemen. Door de platte organisatie is Mananarap in staat flexibel en klantgericht te werken.

Over Harry Manni | Ede

Sinds 2007 voer ik analyses en rapportages voor diverse opdrachtgevers. De naam van mijn bedrijf Mananarap staat dan ook voor Manni analyses & rapportages.De uiteindelijke resultaten variëren van het opleveren van een set simpele tabellen tot een volledige rapportage op papier. Hierbij help ik bedrijven en organisaties bij het beantwoorden van de vraag "Wat vindt mijn klant?".

Ik vind het belangrijk om mijn verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit betekent dat ik bij de bedrijfsvoering, naast het streven naar continuïteit, sterk rekening hou met mens en milieu. Mananarap maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen de drie P's: Profit, Planet en People.

 


Foto 2 Harry Manni Klik om te vergroten

Mananarap
Harry Manni


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede