Samen Leren Natuurlijk-Opleider in en met de natuur/ Teamwandelcoach | Wageningen

Verrijk inzicht, mogelijkheden en zelfvertrouwen in de natuur

-            Je begeleidt mensen als coach, therapeut, teamleider, docent…… en je houdt van wandelen. Waarom zou je dat niet combineren? Ik bied je een laagdrempelige, 1-daagse ervaringstraining wandelcoaching in de mooie natuur van Wageningen. Jij vult je rugzakje met bruikbare werkvormen in de natuur waarvan je zelf de werking ervaren hebt. Daarna kan je zelf met een cliënt naar buiten de natuur in.

-            Je houdt van een goed gesprek en van wandelen? Samen met een filosoof bied ik filosofische wandelingen ´een goed gesprek op niveau´. De begeleiding van een filosoof en een wandelcoach maakt filosoferen in het groen een verrassende ervaring op weg naar wat jou beweegt. Ook voor teams die iets anders willen op hun teamdag is een filosofische wandeling op maat mogelijk.

 

Over Jettie van den Houdt | Wageningen

Ik heb sinds 2003 een eigen bedrijf onder de naam Samen Leren Natuurlijk. Ik ben wandelcoach voor groepen en teams en opleider in en met de natuur. Alles wat ik doe zit op het snijvlak van mensen, communicatie en natuur. Mensen (her)vinden hun waarden in de natuur. De natuur nodigt uit om uit de eigen kokervisie te komen. Daar maak ik gebruik van om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Die mensen zijn coach/therapeut, natuurgids, teamlid, vrijwilliger of gewoon zichzelf. Ze worden geïnspireerd en geënthousiasmeerd om in en met de natuur anders naar zichzelf en waar ze mee bezig zijn te kijken. Ik ben bioloog/ecoloog met kennis van de natuur en natuurlijke processen. Buiten gebruik ik mijn kennis als ik denk dat het kan bijdragen aan verdieping.  Rode draad bij werken in en met de natuur is voor mij de verwondering, het respect en ontzag (het Engelse awe) dat ervaring in en kennis van de natuur teweeg brengt. Ik reik informatie aan  die verwondering in de natuur kan versterken. Ik stimuleer waarneming met alle zintuigen en stel reflectievragen vanuit kennis en ervaring.


Foto 1 Jettie van den Houdt Foto 2 Jettie van den Houdt Foto 3 Jettie van den Houdt Klik om te vergroten

Samen Leren Natuurlijk
Jettie van den Houdt


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!