Ready 4 School Studiebegeleiding met een plus | Ede

Op een huiselijke locatie in de componistenbuurt van Ede biedt Ready 4 School hoogwaardige studiebegeleiding met een plus. Met name leerlingen van de eerste 3 klassen van het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom, maar studiebegeleiding past ook goed bij ouderejaars. Onze ‘plus’ zit hem in de afwisseling van ontspanning en studeren. Op de begane grond bevindt zich een studeerruimte waar uw zoon of dochter in alle rust huiswerkbegeleiding krijgt van een ervaren docent. Onze chill-kelder is ingericht om te ontspannen. 
Tafeltennissen, darten of gewoon rustig een boek lezen of tv-kijken, zo wordt leren ineens leuk!

Ready 4 School is dagelijks geopend van 13.30 tot 17.30 uur. Na binnenkomst drinkt uw zoon of dochter eerst iets samen met de begeleider. De schooldag wordt doorgenomen om vervolgens een planning te maken voor de studiebegeleiding van de middag. Gezien onze openingstijden is er zowel voor inspanning als voor ontspanning voldoende tijd!
 

Over Maarten Geels | Ede

Ready 4 School studiebegeleiding met een plus
Maarten Geels

Bewust Ede

Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede