In balans zijn met Gong meditaties | Bennekom

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik coach en train mensen, met creatieve en chaotische breinen, in persoonlijke groei en bewustzijn. Sinds 2018 begeleid ik Gong meditaties. Door middel van Mindfulness en meditatie help ik je graag om in balans te blijven! Onze huidige samenleving vraagt veel van ons en daarom is het belangrijk om regelmatig te ontspannen en ontstressen. Uit onderzoek is gebleken dat meditatie bijdraagt aan een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid, omdat het een positieve werking heeft op stress.

Mediteren met de Gong helpt je nog sneller los te komen van de alledaagse drukte. De Gong staat bekend om zijn bijzondere resonantie. Het instrument produceert geluidsgolven op een frequentie die je helpen om je hoofd tot rust te brengen. Een Gong meditatie ondersteunt je bij het voelen van innerlijke rust, focus en verbinding met jezelf.

Aanbod gongmeditaties:

  • Maandelijkse groepsmeditatie 
  • Mediteren op je werk of bij je thuis
  • Individuele Gongsessie (voor meer diepgang en persoonlijke groei)

Inschrijven of meer informatie? Kijk op mijn website: stiemcoach/mindfulness/gongmeditatie 

 

 


 

Over Janneke Tiemissen | Bennekom

Hallo, Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben het gezicht achter Tiemcoach. Vanuit mijn praktijk in Bennekom, coach en train ik mensen in persoonlijke groei en bewustzijn. Dit helpt je om weer dichter bij jezelf te komen en beter in balans te blijven. Ik werk vooral met gevoelige mensen die last hebben van faalangst, burn-outklachten of AD(H)D klachten. Het gevoel staat voor mij gelijk aan je innerlijk kompas, je mag er op (leren) vertrouwen. Eenmaal goed in verbinding met je gevoel, dan weet je precies wat je nodig hebt en kun je zelf de juiste koers houden in je leven!  

Mijn grote passie is muziek maken en luisteren. Ik zing en speel gitaar. Ik houd van de natuur. In mijn vrije tijd ben ik veel in de bossen, op de hei of aan het strand te vinden. Het lijkt me leuk om je te mogen ontmoeten!


Foto 3 Janneke Tiemissen Foto 10 Janneke Tiemissen Klik om te vergroten

Tiemissen Coaching en Training
Janneke Tiemissen


Professionals in de categorie Meditatie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Ede