Coaching bij Afscheid en het opnieuw inkleuren van je Leven | Ede

Ieder mens krijgt te maken met vormen van afscheid; bijvoorbeeld van levensfasen, werkeloosheid, het Empty Nest Syndroom. Sommigen moeten afscheid nemen van een dierbare of van een gezinssituatie door scheiding. Anderen moeten afscheid nemen van hun gezondheid door de diagnose van kanker. Ingrijpende gebeurtenissen in je leven. 

Ons aanpassingsvermogen kan met de ene situatie beter omgaan dan met de andere. Ongewild moet je afscheid nemen van de toekomst die je voor je zag, van je idealen. Het leven lijkt gewoon door te gaan maar voor jou wordt het nooit meer hetzelfde. Je verliest de ware verbinding met jezelf en met anderen. Je zet de knop van overleven aan, zet maskers op, creëert je eigen werkelijkheid om door te gaan. Dat kan je opbreken en is het tijd om stil te staan. Om je bewust te zijn vanuit jouw hart, wat jij nodig hebt, zonder strijd, angst of frustraties maar vanuit vertrouwen en verbinding met jezelf. Om je normen en waarden opnieuw te ontdekken. Wat maakt jouw leven zinvol, hoe krijg je weer focus?

Vanuit Liefde je eigen toekomst creëren, op jouw eigen manier. Ik bied je graag persoonlijke coaching, gespreksgroepen en workshops aan waarbij ik je begeleid naar een leven wat voor jou de moeite waard is.

Simone Schreiber, professioneel Lifecoach en rouw- en verliesdeskundige, luistert met haar hart en inspireert mensen van nature. Het thema afscheid houdt Simone van jongs af aan bezig. Zij begeleid mensen in het bewust vormgeven van nieuwe leefsituaties. Goed afscheid nemen is daarvoor de basis. Zij gaat het liefst in gesprek aan de keukentafel.

Over Simone Schreiber | Ede

"Luisteren zonder oordeel vanuit een warme betrokkenheid"
Voor mij is dat de basis voor haar professionele begeleiding

Simone luistert met haar hart en inspireert mensen van nature. Daarom richtte zij in 2010 Cosi Life Coaching & Training op. Het thema afscheid houdt Simone van jongs af aan bezig. Van haar werk in jonge jaren als stervensbegeleider, als trainer/coach bij veranderprocessen, als uitvaartverzorger en alles wat daartussen viel hield zij zich bezig met afscheid in alle vormen. Als professioneel Lifecoach begeleid zij mensen in het bewust vormgeven van nieuwe leefsituaties. Goed afscheid nemen is daarvoor de basis. Simone is veelzijdig en kent het leven in al haar facetten. Zij gaat het liefst in gesprek aan de keukentafel. Haar warme betrokkenheid bij mensen en het bewust afscheid nemen in diverse situaties vormen dan ook de rode draad in haar CV.

Als mensen zelf geen woorden hebben verwoord Simone tijdens een afscheidsplechtigheid wat nabestaanden zo graag hadden willen zeggen. Met dierbare herinneringen creëert Simone het levensverhaal. Daarbij neemt ze de nabestaanden op geheel eigen wijze mee in het proces. Ze geeft nabestaanden het vertrouwen zo mogelijk zelf een bijdrage te leveren. Tijdens haar werkzaamheden als uitvaartverzorger draagt zij met haar warme, betrokken wijze van spreken en aanwezigheid bij aan een waardig en passend afscheid. In haar werk als uitvaartverzorger ervaart Simone dat een goed vormgegeven afscheid én passende, persoonlijke emotionele nazorg van groot belang zijn om de stap voorwaarts te zetten na het overlijden van een dierbare.

Aandacht voor Afscheid.

 

COSI Life coaching en training
Simone Schreiber

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede