Gezondheid & Figuur | Ede

Balanzic | Gezondheid & Figuur

In september 2014 is Balanzic ontstaan in Ede. Door de passie en doorzettingsvermogen van Yvon & Ilona. En bij Balanzic hebben we een missie. Een missie die ontstaan is uit onze eigen ontdekkingsreis. Het vinden van een totaalconcept waarbij we de algehele gezondheid van onze leden kunnen verbeteren en de beste methode in huis hebben voor doelgericht figuurvorming.

Wij leggen onze focus op een totaalconcept die het waard is om te investeren in jezelf. In dit totaalconcept vindt je persoonlijk voedingsadvies, figuurvorming, inzicht in je gezondheid en verbetering van je lymfestelsel. Wanneer je investeert in jezelf, krijg je de kracht, energie en zelfvertrouwen om te investeren in je familie, carrière en persoonlijke doelen. Het is prachtig om te zien hoeveel impact het heeft door voor jezelf te zorgen!

Je vindt bij Balanzic altijd oprecht enthousiaste en motiverende deskundigen. Service staat voor ons voorop. Zodat jij een positieve ervaring krijgt en met nieuwe kennis de wereld in gaat.

Onze missie: Jouw doel te realiseren door te luisteren en mee te denken voor de beste oplossing.

Over Yvon Wingelaar-Huizer | Ede

Balanzic
Yvon Wingelaar-Huizer

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede