Praktijk voor gewichtsbeheersing Welzijn & Figuur | Ede

Ik ben als gewichtsconsulente gespecialiseerd in Emotie-eten.

Emotie-eten speelt een grote rol bij het ontstaan van overgewicht. Veel mensen kampen ermee en eten regelmatig een bepaald gevoel weg (troosteten). Het kan gaan om eenzaamheid, angst of verdriet. Ook vermoeidheid of kleine ergernissen kunnen oorzaken zijn.

De meeste mensen hebben niet zomaar overgewicht, vaak zit er meer achter.

Ik vind het heel belangrijk om de oorzaak te achterhalen en ik wil niets liever dan mensen écht van dit probleem afhelpen. Als je dat niet doet, zal je altijd weer terugvallen in je oude eetgedrag. Daarom moet je het goed aanpakken en de tijd nemen om af te vallen. In mijn praktijk werk ik met de methode ‘Emotie-eten de baas’. Met deze methode help ik je stap voor stap om je eetgedrag voorgoed onder controle te krijgen, zodat blijvend gewichtsverlies wel mogelijk is. Het is een intensief programma van drie of zes maanden dat je zowel individueel of in groepsverband kunt volgen.

Naast deze intensieve afslankprogramma’s bied ik ook de mogelijkheid tot bewegen in mijn praktijk Welzijn & Figuur.

Daarbij maak ik gebruik van unieke afslankapparatuur, de VacuMove, de Rolmassage en de InfraSlim Warmtecabine. Deze apparaten werken allemaal op vetverbranding en zijn ter ondersteuning van het afslankproces.

Wil jij je emotie-eten onder controle krijgen en succesvol afvallen zonder streng dieet?

Meld je aan voor één van mijn workshops Emotie-eten de baas of maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

 

Over Lia Cruiming | Ede

Als gewichtsconsulente ben ik gespecialiseerd in emotie-eten. De meeste mensen hebben niet zomaar overgewicht, vaak zit er meer achter. We zoeken samen naar de oorzaak en ik bied je in mijn praktijk afslankprogramma's en de mogelijkheid tot bewegen.


Foto 1 Lia Cruiming Foto 2 Lia Cruiming Klik om te vergroten

Praktijk voor Gewichtsbeheersing Welzijn & Figuur
Lia Cruiming

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede