| Overberg

In mijn praktijk ben ik werkzaam als o.a. Magnetiseur, Dorn Therapeute en AromaTouch Masseuse. Ik begeleid en ondersteun mensen bij het oplossen van hun problemen door het opsporen van blokkades en storingen in het lichaam én in het denken. Tijdens een intakegesprek maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogens om te kijken welke behandeling je nodig hebt. En  ik gebruik dezelfde intuïtieve vermogens zodat deze de behandeling versterken.

Over Helga Sturkenboom | Overberg

Mijn naam is Helga Sturkenboom geboren 1966 en ik ben moeder van 2 bijzonder mooie kinderen (een dochter en zoon), 2 speciale ‘schoon’-kinderen én oma van twee mooie lieve kleindochters. En ik woon samen met een lieve levenspartner. Rond mijn 20ste jaar kwam ik erachter dat ik heldervoelend en een HSP (=High Sensitive Person) ben. Ik was op dat moment in mijn eigen ontwikkeling nog niet zover dat ik deze gaven op de juiste manier kon gebruiken.

In 2005 is het proces van mijn eigen intuitieve ontwikkeling doorgezet tot het opzetten van een praktijk. Waar ik werkzaam ben als o.a. Magnetiseur, Dorn Therapeute en Essential Chakra Healing Masseuse.

Ik begeleid en ondersteun mensen bij het oplossen van hun problemen door het opsporen van blokkades en storingen in het lichaam én in het denken. Tijdens een intakegesprek maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogens om te kijken welke behandeling u nodig heeft. En ik gebruik dezelfde intuïtieve vermogens zodat deze de behandeling versterken.

Door jarenlange ervaring van die intuïtieve vermogens is de Essential Chakra Healing massage ontstaan...Een mooie combinatie van Healing en Masseren. Een Massage is het aanraken van lichaam, geest en ziel....

Inmiddels heb ik diverse studies/opleidingen/workshops gedaan zoals Aura- en Chakra-healing, Magnetiseren (beiden bij Civas) en NLP-Neuro Linguistisch Programmeren (Frank den Ouden-Magnetiseur/Energetisch therapeut), Metamorfose Massage (Marlies v/d Horst-Pasadera), Dorn therapie en Breuss Massage (Dorn Instituut-Idelette Eijgelaar), AromaTouch Techniek bij doTERRA en Essential Chakra Healing massage (Helga Sturkenboom-Praktijk Avana)

Praktijk Avana
Helga Sturkenboom

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede