De Regenboogvlinder, Praktijk voor bewustwording, transformatie en healing | Ede

Ben jij diegene die niet bovenaan je eigen lijst staat?  Omdat jij jezelf altijd wegcijfert om een ander te kunnen dienen? Of je nu een man, vrouw of transgender bent, zorg ervoor dat jij in je kracht komt te staan!

Om die kracht te hervinden help ik je graag.

Wat doe ik?

Tijdens een kopje koffie of thee maken wij kennis met elkaar. Wat is je vraag waar zit je mee, wat wil je veranderen? Afhankelijk wat naar voren komt stem ik samen met jou hier mijn behandeling op af.

Ik geef o.a. M.E.E sessies, dit staat voor Multi Energetische Essentie therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere energetische tools. Hoe meer je over jezelf vertelt, des te meer je jouw oorsprong of jouw avontuur zal ontdekken. Zie het als een reis, waarbij ik je mag helpen, dichter bij je kern te komen.

Ook tijdens een wandeling kan je een MEE sessie ontvangen.

Verder kan je ook alleen een healing ontvangen of reading aanvragen. 

Over Els Stolk | Ede

Jaren geleden(2002) tijdens een bezoek aan de bibliotheek was ik op zoek naar informatie over homeopathie. Tot mijn oog op een boek viel dat over reiki ging. Op dat moment wist ik gewoon dat ik dat ging doen. Ik heb altijd die oerkracht gevoeld en later bleek dat het op mijn lijf is geschreven.

Door de reiki ben ik mij meer persoonlijk gaan ontwikkelen. Ik kwam meer voor mijzelf op. Jaren later ben ik door de MEE opleiding dichter bij mijzelf komen te staan. Het werd mij duidelijk dat ik mijzelf klein hield en dit mijn eigen beperking was om te groeien. Het moment dat het mij duidelijk werd dat ik mij verstopte werd ik mij bewust dat anderen mij ook niet zien.

Vanaf dat moment maak ik elke dag een stap naar meer bewustzijn en word ik elke dag sterker om te doen waar ik goed in ben.

Deze stappen hebben ervoor gezorgd dat ik nu ook zichtbaar ben op het internet en is mijn praktijk een feit.

Wanneer klanten energiek mijn praktijk verlaten en ik ze heb kunnen helpen af te komen van vermoeidheidsklachten of emotioneel trauma is dat de grootste beloning die ik kan ontvangen.


Foto 1 Els  Stolk Klik om te vergroten

De Regenboogvlinder
Els Stolk

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede