De specialist in AD(H)D coaching | Bennekom

Ben je op zoek naar een coach om je te helpen van je ADHD of ADD klachten af te komen? Tiemcoach is een AD(H)D specialist in de regio Bennekom, Ede, Wageneningen en Arnhem. Wij helpen je graag met onze krachtige manier van coachen! Door onze eigen visie op ADHD en ADD en jarenlange ervaring creëeren wij snel meer rust, ontspanning, concentratie, energie en focus in jouw leven. Bij onze cliënten zien wij dat ADHD of ADD klachten verminderen of verdwijnen als denken, voelen en doen weer in balans zijn. Wij willen jou leren hoe je dit zelf in balans brengt.

Wij werken met ervaringsdeskundigen. Onze coaches spreken dus dezelfde taal. 
Het maakt voor ons niet uit op welk levensgebied je vastloopt door ADHD of ADD, in je studie, in je relatie of gezin, in je werk of als je in de knoop zit met jezelf.

Je kunt kiezen voor een individueel traject en je kunt deelnemen aan onze ADHD groep (vanaf 18 jaar).

Op onze website tiemcoach vind je meer informatie en kun je een gratis intakegesprek aanvragen. 

Wij hebben zin om je te ontmoeten!


 

Over Janneke Tiemissen | Bennekom

Hi! Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben het gezicht achter Tiemcoach. Ik vind dat ik de allerleukste job heb die er bestaat ;), omdat ik mensen help om weer dichter bij hun gevoel te komen. Het gevoel staat voor mij gelijk aan je innerlijk kompas. Eenmaal goed in verbinding met je gevoel, dan kun je de juiste koers houden in je leven! Verder ben ik sinds 20woonachtig in Bennekom en heb ik twee schatten van kinderen. Een grote passie van mij is muziek maken. Ik zing en speel gitaar. Een andere passie is de natuur. In mijn vrije tijd ben ik veel in de bossen, op de hei of aan het strand te vinden.


Foto 6 Janneke Tiemissen Foto 3 Janneke Tiemissen Klik om te vergroten

Tiemissen Coaching en Training
Janneke Tiemissen


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede