Duurzame Liefde | Lunteren

Duurzame Liefde gaat over de balans tussen je mentale lichaam, je emotionele lichaam, je fysieke lichaam en je spiritueel lichaam (je energetische lichamen). Als je weet wie je bent, waarom je hier bent, en een duurzame relatie met jezelf hebt opgebouwd kun je de magie van al het leven in het moment, licht en donker in eenheid, in en door je heen te ervaren. Dan ben je een moderne mens in verbinding met het geheel.

Ik ben de spiegel van jouw ziel en begeleid je in het proces naar een duurzame relatie met jezelf. Door contact te maken met jouw hogere zelf laat ik laat ik je zien waar jouw vraag over gaat, of wat de volgende stap is in jouw proces. Aan de hand hiervan kijken we wat er concreet nodig is om dit vorm te geven in je leven. 

In dit proces komen er vanzelfsprekend verdichte energieën aan het licht. Dit uit zich in overtuigingen en patronen die soms al duizenden jaren oud zijn. Samen gaan we naar de kern hiervan zodat de energie op deze plekken weer kan gaan stromen. Zo komt er steeds meer ruimte voor je licht. De relatie met je lichaam en je levenstijl horen hier ook bij. Zodat de liefde ook helemaal door je lichaam heen stroomt.

Voorbij je persoonlijke verhalen ligt de verbinding met de bron en de lichtwereld. Daar waar de magie begint!

Over Nikki van Beers | Lunteren

Ik ben een sterrenkind. Al van jongs af aan ken ik mijn oorsprong uit de sterren en heb ik contact met de ongeziene werelden. In de loop van mijn kinder- en pubertijd ben ik steeds meer gaan geloven dat de wereld om mij heen de realiteit was waaraan ik me moest aanpassen omdat de mensen niet wisten hoe ze mij de juiste begeleiding konden bieden. Aanpassen dat kon ik erg goed, en tegelijkertijd liep ik ook muurvast. Ik beschadigde mijzelf en ontwikkelde een eetstoornis. Ik begreep niet wat ik hier op aarde deed.

De afgelopen 7 jaar ben ik me weer gaan verdiepen in wie ik werkelijk ben. Ben ik het leven gaan creëren wat ik diep van binnen wenste. Het vuurtje dat in mij leefde om mijzelf, de aarde en het universum te leren kennen en hier te brengen was groot en wordt nog steeds elke dag groter. Vier jaar lang heb ik intensief opleiding gevolgd tot reader, healer en intuitief coach en heb ik mijn eigen taal weer leren spreken. De taal van liefde.

Ik ken de weg van de ziel naar een nieuwe wereld waarin je je thuis voelt, en ik weet wat er nodig is om een duurzame relatie als moderne kosmische mens op te bouwen in deze wereld. Als reader, healer en coach begeleid ik nu mensen in het realiseren van een duurzame relatie met zichzelf in verbinding met het grotere geheel.

 


Foto 7 Nikki van Beers Klik om te vergroten

Nikki van Beers

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede