Heart of Living verbind en inspireert 50plussers | Ede

Heart of Living verbind en inspireert 50plussers. Dit doen wij door het organiseren van wandelevenementen, workshops, diners, wandelcoaching en healingsessies. 

Wandelevenementen
Heart of Living organiseert door heel Nederland wandelingen in combinatie met een lunch, borrel, wijnproeverij of diner. 

Wandelcoaching
Tijdens een coachingsessie in de natuur krijg je opdrachten gericht op jouw specifieke vraag c.q. thema.  Via de natuur gaan wij op zoek naar antwoorden. 

Aanschuifdiners
Heart of Living organiseerst op drie locaties in Nederland (Driebergen, Amstelveen en Rotterdam) aanschuifdiners. Binnenkort ook in Ede. Heb je doordeweeks even geen zin om te koken en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen?  Schuif dan aan, praat mee en geniet!

Workshops 
Heart of Living biedt ook inspirerende workshops aan op verschillende locaties in Nederland, o.a de workshop Transformatie spel. 

Healing 
Zit je momenteel te veel in je hoofd en heb je weinig contact met je gevoel?
Kun je wat inzichten gebruiken bij de processen waar je nu door heen gaat? 
Maak dan een afspraak voor een  energetische healingsessie.

De activiteiten van Heart of Living hebben vaak een sterkte verbinding met de natuur en persoonlijke aandacht staat centraal. 
Heart of Living is geen datingsite, maar een plek bedoeld voor 50plussers die nieuwe mensen willen leren kennen en/of of zin hebben in een mooie, inspirerende ervaring. Kom het ervaren en meld je gauw aan voor een activiteit!

Voor meer informatie zie ook heartofliving

 

Over Marielle Broekman | Ede

Hoi, mijn naam is Mariëlle Broekman en ik ben 49 jaar jong. 

Tot 2011 ben ik werkzaam geweest bij diverse organisaties in verschillende commerciële functies.  Vanaf 2011 ben ik mijn hart gaan volgen en gaan doen wat ik echt leuk vind en waar ik goed in ben. Mensen met elkaar verbinden en inspireren. Verbinding is voor mij de schakel naar iets moois en de verbinding tussen mensen interesseert mij al van jongs af aan. Voor mij is de verbinding met jezelf een voorwaarde om ook de verbinding met een ander aan te kunnen gaan. Ik heb zelf moeite gehad met relaties, ik viel  bjivoorbeeld voor de verkeerde mannen, had angst om mij te binden en kende mijn eigen gevoel nog niet genoeg. Ik dacht ook  vaak dat ik tevreden was met mijn leven alleen. Er waren periodes dat ik niet open stond voor een relatie, maar wel aan het daten was. Tot het moment dat ik ontdekte dat ik eerst met mijzelf in verbinding moest komen voordat ik verbinding met een ander aan kon gaan. Met die wetenschap ben ik met mijzelf aan de slag gegaan. 

Ik ben diverse trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling o.a. vernieuwend coachen, een wandelcoach opleiding ,intuïtieve ontwikkeling, Reiki, 1, 2 en 3, een trance healing en reading opleiding en daarnaast diverse workshops en trainingen op het gebied van healing. Het volgen van deze trainingen en eigen ervaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had, ook om Heart of Living op te bouwen. 

Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50plussers omdat ik daar affiniteit mee voel.  Voor mij is Heart of Living een manier om mensen te verbinden, met zichzelf en met elkaar. Tijdens deze events en sessies ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en daarmee ook elkaar te inspireren. 

Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik toch vooral naar die ene doelstelling: het bevorderen en vinden van liefde!


Foto 1 Marielle Broekman Klik om te vergroten

Heart of Living
Marielle Broekman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede