Samenwerken in de zorg | Ede

Over Joyce Heijnsdijk | Ede

'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' Kent u die slogan nog? Hij loopt als een rode draad door mijn leven. Voor jezelf en je gezin kunnen zorgen is belangrijk voor mij. Daarbij is het voor mij vanzelfsprekend om te blijven leren en ontwikkelen. Dat gun ik iedereen. Ik deel mijn kennis graag.

Mijn passie is dan ook anderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van zichzelf. Reflecteren en feedback zijn hierbij belangrijke hulpmiddelen.

Mijn andere grote passie zijn 'bijzondere mensen', want dat zijn mensen met een verstandelijke beperking in mijn beleving. Chiel Egberts zei tijdens een training Driehoekskunde: 'Ze zijn niet los verkrijgbaar'. Gelukkig niet zou ik zeggen. Het is mijn missie om de verbinding te leggen in de driehoek. In de VG tussen ouders, hun kind met een verstandelijke beperking en de professional. In de ouderenzorg de verbinding tussen het volwassen kind, de oudere en de professional. Hoe beter de verbinding hoe meer het kind/de oudere kan floreren.


Foto 3 Joyce Heijnsdijk Foto 2 Joyce Heijnsdijk Klik om te vergroten

Joyce Heijnsdijk Ontwikkel Buro
Joyce Heijnsdijk

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede