Hennie Helpt, Professional Organizer / Opruimcoach | Ede

Marie Kondo of Hennie Helpt, Opruimen of ontspullen, maar dan op de Edese manier.

Een gezin, baan, helpen op school of je ouders ondersteunen, soms is het best veel allemaal. Wil je weer rust en structuur in je huis?  Dan zou je een opruimcoach in kunnen schakelen die jou daarmee helpt.                                                                  

Is je administratie onoverzichtelijk, moet je lang zoeken om een belangrijk document te vinden, zit het meer in een schoenendoos dan een ordner of ben je wel eens te laat met betalingen? Ook dan kan ik helpen met het opzetten van een eenvoudig maar overzichtelijk systeem waardoor je niet meer hoeft te zoeken.                                                                                                                         

 Ga je binnenkort verhuizen, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Of verhuist je ouder naar een kleinere woning......Een verhuizing brengt altijd veel stress en spanning met zich mee maar met een goede planning kan het soepeler verlopen. Of ruim van te voren alvast je zolder opruimen zodat er geen spullen mee verhuizen die eigenlijk weg konden. Kijk gerust eens op mijn website voor de mogelijkheden.

Na het overlijden van een ouder moet de verpleeghuiskamer vaak snel moet worden leeggeruimd. Ook hierbij kan ik hulp bieden door dat van je over te nemen, de spullen worden opgeslagen, later ga je ze uitzoeken. 

Met 16 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel kan ik ondersteuning bieden bij het herkrijgen van structuur in  huishouden, agenda en leven.

Mijn hulp is professioneel en persoonlijk, op maat en samen, doelgericht en praktisch.

 

Over Hennie van de Vendel | Ede

Wie is Hennie: Echtgenoot, Moeder van 4 volwassen kinderen, ondertussen trotse oma van 7 kleinkinderen en ook nog eens 6 bonuskleinkinderen, ja dat is best veel maar ook heel leuk. Daarnaast zus van 4 broers en 5 zussen dus de drukte ben ik wel gewend.

Het huis opgeruimd, een vaste plek voor vaak gebruikte spullen, dat typeert mij wel. Daarnaast houdt ik ervan om in gesprek te gaan met...........ieder die op mijn pad komt, prive en beroepsmatig maar ook zomaar.

Het opruimen en structureren heb ik in mijn bloed. Na 16 jaar mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te hebben mogen begeleiden was het tijd voor iets anders. En toen kwam ik de Huishoudcoach tegen. Els Jacobs is hier de grondlegger van en bij haar heb ik een training gevolgd en de stap gewaagd. En wat is dit leuk en mooi werk.

Het begeleiden van mijn klanten doe ik professioneel maar zeker ook persoonlijk, het is altijd maatwerk en de klant heeft en houdt de regie. Ik werk naast en samen met mijn klant naar een voorafgesteld doel toe.

 

 


Foto 2 Hennie van de Vendel Foto 3 Hennie van de Vendel Foto 5 Hennie van de Vendel Foto 8 Hennie van de Vendel Klik om te vergroten

Hennie Helpt
Hennie van de Vendel


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!