Hennie Helpt, Personal Organizer / Opruimcoach | Ede

De tuin doe je lekker zelf maar voor het snoeiwerk schakel je een tuinman in.

En je huishouden doe je natuurlijk ook zelf! Maar wat als je huis ongemerkt erg vol is geworden, waar begin je ........ en hoe hou je het dan opgeruimd? Dan zou je een opruimcoach in kunnen schakelen die jou daarmee helpt.

Opruimen en structureren. Ik kan je helpen om weer ruimte in je huis te krijgen, je huis zo te ordenen dat het jou lukt om het zelf zo te houden met slimme tips en trucs hou je meer tijd over voor de leuke dingen.

Is je administratie onoverzichtelijk, moet je lang zoeken om een belangrijk document te vinden, zit het meer in een schoenendoos dan een ordner of ben je wel eens te laat met betalingen omdat de rekening tussen een stapel papieren was verdwenen? ook dan kan ik helpen met het opzetten van een eenvoudig maar overzichtelijksysteem waardoor je niet meer hoeft te zoeken.

Ga je binnenkort verhuizen, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Of verhuist je ouder naar een kleinere woning......Een verhuizing brengt altijd veel stress en spanning met zich mee maar met een goede planning kan het soepeler verlopen. Of ruim van te voren alvast je zolder opruimen zodat er geen spullen mee verhuizen die eigenlijk weg konden. Kijk gerust eens op mijn website voor de mogelijkheden.

Na het overlijden van een ouder kan het voorkomen dat de verpleeghuiskamer snel moet worden leeggeruimd, maar daar staat je hoofd helemaal niet naar. Ook hierbij kan ik hulp bieden door dat van je over te nemen, de spullen worden opgeslagen en op een later tijdstip, als je er aan toe bent, ga je pas uitzoeken. 

Met 16 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel kan ik ondersteuning bieden bij het zoeken naar structuur in  huishouden, agenda en leven.

Personal Organizer of Opruimcoach, hoe je het ook noemt, mijn hulp is professioneel en persoonlijk, op maat en samen, doelgericht en praktisch.

Vriendelijke groet, Hennie van de Vendel

Over Hennie van de Vendel | Ede

Wie is Hennie: Echtgenoot, Moeder van 4 volwassen kinderen, ondertussen trotse oma van 6 kleinkinderen en ook nog eens 6 bonuskleinkinderen, ja dat is best veel maar ook heel leuk. Daarnaast zus van 4 broers en 5 zussen dus de drukte ben ik wel gewend.

Het huis opgeruimd, een vaste plek voor vaak gebruikte spullen, dat typeert mij wel. Daarnaast houdt ik ervan om in gesprek te gaan met...........ieder die op mijn pad komt, prive en beroepsmatig maar ook zomaar.

Het opruimen en structureren heb ik in mijn bloed. Na 16 jaar mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te hebben mogen begeleiden was het tijd voor iets anders. En toen kwam ik de Huishoudcoach tegen. Els Jacobs is hier de grondlegger van en bij haar heb ik een training gevolgd en de stap gewaagd. En wat is dit leuk en mooi werk.

Het begeleiden van mijn klanten doe ik professioneel maar zeker ook persoonlijk, het is altijd maatwerk en de klant heeft en houdt de regie. Ik werk naast en samen met mijn klant naar een voorafgesteld doel toe.

 

 


Foto 1 Hennie van de Vendel Foto 2 Hennie van de Vendel Klik om te vergroten

Hennie Helpt
Hennie van de Vendel


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede