Yin- , Stoel- en Deugdenyoga, Wandelcoaching met paarden | Wekerom

EAC Out of the box biedt workshops/ cursussen, paardencoaching en yoga. Allen gericht op bewustwording en het creeëren van rust en balans. De deugden lopen als rode draad hier door heen. Zij helpen je krachten te leren kennen, in te zetten en hierdoor een positievere kijk te ontwikkelen op jezelf en op de mensen om je heen. "Be who you want to be!"

Activiteiten:

  • Yin- en Deugdenyoga
  • Coaching met paarden individueel en teams
  • Gecertificeerde 2-daagse Basiscursus Deugden
  • Gecertificeerde 2-daagse Paard & Deugd
  • Workshop Yoga en Paard
  • Yoga en Fibromyalgie 

Zie verder eac-outofthebox

Over Lian Kingma | Wekerom

Mijn naam is Lian Kingma. Geboren in 1967. Getrouwd en moeder van 2 lieve jongens.

Ik ben opgeleid als verpleegkundige in de zorg voor mensen met een verstandelijk beperking. Uiteindelijk heb ik mij ontwikkeld naar het opleiden en coachen van professionals in de zorg. Voor teams binnen Zorg en Welzijn verzorg ik al enkele jaren workshops met onderwerpen als Kernkwaliteiten, communicatie, feedback/ complimenten geven en teamrollen.

In 2012 heb ik een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan en heb ik de opleiding tot Equine Assisted Coach gevolgd. Hiermee kan ik mijn liefde voor paarden en mijn werk als trainer/coach op een mooie manier met elkaar combineren. Ik heb ontdekt dat de inzet van paarden bij coachen en trainen een meerwaarde heeft in de bewustwording. Effect is er altijd.

Hiernaast heb ik mij verder ontwikkeld als docent Deugden- en Yin Yoga en ben ik begeleider geworden van het Deugdenproject. Het Deugdenproject loopt als rode draad door mijn leven en de activiteiten die ik aanbied. Het helpt je bewuster en positiever in het leven te staan.

Ik raakte geïnteresseerd in Yoga mede door de positieve effecten die dit kan hebben bij Fibromyalgie. Door mijn eigen ervaringen met Fibromyalgie heb ik tijdens de lessen extra aandacht voor mensen met vergelijkbare klachten, burn-out, overspannen, stress.


Foto 1 Lian Kingma Foto 6 Lian Kingma Klik om te vergroten

eac - out of the box
Lian Kingma


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede