| Ede

Over Marian Coelet | Ede

Na een werkzaam leven met veel uitdagingen ben ik in1987 mijn eigen centrum met praktijk Mindfulness Coaching, behandelingen, workshops en cursussen begonnen. Ik heb opleidingen gevolgd in o.a. regressietherapie, filosofie en Bowentherapie. In tussenliggende periodes heb ik ontwikkelingswerk in Afrika gedaan.

Mijn doelstelling nu is om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groeiproces of diegene die aan het eind zijn gekomen van een weg, of voor diegene die toe zijn aan een nood­zakelijke heroriëntatie van hun leven.
​​
Ik ben er van overtuigd dat door te werken aan eigen verantwoording en acceptatie van je­zelf, ie­der­een zijn/haar leven in eigen hand kan nemen en kan groeien tot een gezond en evenwichtig mens vol zelfver­trouwen.

zie voor meer informatie: lotus4health

Agenda Lotus4health

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede