Sportservice Ede | Ede

Sportservice Ede is er voor iedereen

Sportservice Ede is er voor iedere inwoner van de gemeente Ede en sportaanbieders in het bijzonder. Daarnaast werken we veel voor en samen met partners in de sectoren welzijn, onderwijs en gezondheidszorg. We geven antwoord en advies op (hulp)vragen, organiseren diverse sportactiviteiten, verhuren en beheren sportaccommodaties, richten ons op speciale doelgroepen en promoten de sport in het algemeen.

Dat alles met als doel om meer mensen aan het sporten te krijgen. Want sport is leuk, gezond, maakt betrokken, vrienden en contacten!

Over Sportservice Ede | Ede

Sportservice Ede

Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede