fit20 Fit in 20 minuten per week | Ede

fit 20, fit in 20 minuten per week! Krachttraining in slowmotion uitgevoerd, door net over de grens van je spierkracht te trainen krijgt je lichaam een enorme impuls om te verbeteren, denk daarbij aan een beter uithoudingsvermogen, sterkere botten een betere weerstand, meer lichaamsvertrouwen een betere hormoonbalans, meer energie, zowel mentaal als fysiek sterker.In de gekoelde en frisse studio train je alleen of als duo, iedere training, eenmaal per week onder de supervisie en begeleiding van je eigen personal trainer. Door het langzame trainen in de gekoelde ruimte wordt de zweetprikel onderdrukt en hoef je dus niet om te kleden en te douchen na de training en kun je direct je werkzaamheden hervatten.

Kortom voor iedereen die graag een gezonde(re) levenstijl wil en dat efficient en resultaatgericht wil aanpakken, fit20 is geschikt voor volwassen van alle leeftijden!

Een kennismakingstraining is vrijblijvend en kosteloos.
 

Over Daniëlle Debije | Ede

Van kind af aan is bewegen mijn hobby en passie, door eigen ervaring heb ik geleerd dat actief bewegen een zeer positieve bijdrage levert aan je fysieke maar ook zeker mentale gezondheid. mensen gericht helpen naar een beter gevoel over zichzelf en een gezondere levensstijl is mijn missie en daar heb ik mijn dagtaak van kunnen maken.

Na jarenlange ervaring als groepslesdocent train en begeleid ik nu, sinds een kleine 3 jaar, samen met mijn twee medewerksters een inmiddels behoorlijk aantal enthousiaste deelnemers door middel van personal training in mijn eigen fit20 studio naar een betere versie van zichzelf. Daarnaast verzorg ik nog body en mind lessen voor kleine groepen van max. 5 deelnemers.

fit20 Ede
Daniëlle Debije

Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede