Gedragstherapeut hond en paard, sportmassage paard, Ayurveda coach voor mens en dier, energetisch di | Ede

Mensen en dieren- zo verschillend en toch een uitstekende combinatie. De mens met zijn ratio en een hond of paard met zijn instinct. Doordat mens en dier verschillende talen spreken, kunnen miscommunicaties ontstaan. All Two Fours kan helpen deze misverstanden uit de wereld te helpen. Soms betekent dat extra werk voor de mens, soms voor het dier en meestal betekent het een stukje training voor beide partijen. Bij All Two Fours kunnen zowel mensen met als zonder honden en paarden terecht.

All Two Fours hanteert geen vaste ‘methode’. Immers is ieder individu (mens of dier) anders en heeft als zodanig ook een andere manier van coachen nodig. Onze begeleiding is gebaseerd op jarenlange ervaring in het werken met honden, paarden en mensen. De technieken en adviezen zijn afkomstig van de opleidingen tot gedragstherapeut voor hond en paard, sportmassage voor paarden, energetisch diertherapeut, bach bloesemtherapeut en ayurvedische psychologie. We combineren hiermee ook de holistische denkwijze van de oude Ayurvedische tradities met de omstandigheden van vandaag. All Two Fours is de enige praktijk in Nederland die zowel mens als dier kan begeleiden (indien gewenst uiteraard) op basis van de holistische principes volgens Ayurveda.

Mensen, honden en paarden kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Door onze uitgebreide methodiek vinden we altijd wel een passende begeleiding:

Angstige paarden en honden

Mentale coaching voor ruiter en paard

Gedragsproblemen bij honden en paarden

Spierproblemen bij paarden

Burn-out

Niet lekker in het vel zitten

Stress (werk of privé)

Over Anita van Adelsbergen | Ede

Anita van Adelsbergen volgde de opleiding tot Ayurveda coach. Daarnaast behaalde ze diploma's op het gebied van sportmassage voor paarden, gedragstherapie voor honden en paarden, energetische diertherapie, bach bloesems en coaching. Tevens is ze tolk, vertaler (en auteur) van publicaties op het gebied van complementaire geneeswijzen, reguliere geneeskunde, veterinaire geneeskunde, paarden(sport), kynologie, ayurveda en algemene teksten. Haar werktalen zijn Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Frans. Door de opleiding Ayurveda heeft ze tevens basiskennis van het Sanskriet. 

Samen met haar chow chow begon ze enkele jaren geleden haar praktijk 'All Two Fours' - de enige praktijk in Nederland waarbij de Ayurvedische denkwijze zowel voor mensen en als honden en paarden in een westerse context geplaatst wordt. 


Foto 1 Anita van Adelsbergen Foto 3 Anita van Adelsbergen Klik om te vergroten

All Two Fours
Anita van Adelsbergen


Professionals in de categorie Dieren

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede