Massage/ hypnotherapie/ voeding/ supplementen combinatie om klachten op te lossen | Ede

Met een fantastische combinatie van massage, hypnotherapie en voedingsbewustwording zijn er mogelijkheden te over om het zelfherstellend vermoen van je lichaam te activeren. Mind-body bewustwording is hierbij een soort van toverwoord. Zodra je begrijpt hoe het werkt krijgt je leven een andere wending.
Door met het onderbewuste te werken begrijpt je lichaam wat het moet doen om zichzelf te resetten. Door hiernaast je lichaam te voeden met echte voedingstoffen gaat het herstel sneller. De voedingssupplementen doen er hierbij nog een schepje bovenop en geven je een extra boost. Je voelt je vlotter fit en gezonder worden. Een andere mindset zorgt voor meer vrijheid, ontspanning en doelen in je leven. Met een doel voor ogen ga je vooruit in plaats van naar het verleden te blijven kijken. Ik help je zoeken naar deze doelen in jouw leven en werk je naar het vervullen hiervan. 
 

Over Gerda Warris | Ede

Mind-bodybewustwording met behulp van massage, hypnotherapie, ontspanning en gesprek.
Leer en ervaar waar je klachten vandaan komen en ga ze op deze manier te lijf.
Ik help je op een zeer persoonlijke manier dit te ontdekken.

Massagepraktijk Gerda
Gerda Warris

Bewust Ede

Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede