Kringloopwinkel Restore | Ede

Restore Kringloop is een kringlooporganisatie waar hergebruik van goederen en grondstoffen, het creëren van (sociale) werkgelegenheid en het bieden van koopjeskansen centraal staan.

Restore Kringloop is een regionaal kringloopcentrum met winkels in Barneveld, Ede en Veenendaal. Het is een boeiend warenhuis voor iedereen die kosten- en/of milieubewust wil kopen. Wij zijn ons bewust van de noodzaak om hergebruik te stimuleren. Hergebruik dat werk oplevert, zowel betaald als onbetaald. In leerwerktrajecten of gewoon om nuttig bezig te zijn en parate kennis in te zetten op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Restore kringloop wil een gezonde, betrouwbare en maatschappelijk betrokken ondernemer in de regio zijn, met respect voor mens en milieu.

Over Anne Boon | Ede

Onze Restore Winkels zijn groot, modern en sfeervol. Bij ons kun je snuffelen voor tweedehands spulletjes of oude dingen wegbrengen.

Restore kringloop
Anne Boon

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede