Kringloopwinkel Restore | Ede

Restore Kringloop is een kringlooporganisatie waar hergebruik van goederen en grondstoffen, het creëren van (sociale) werkgelegenheid en het bieden van koopjeskansen centraal staan.

Restore Kringloop is een regionaal kringloopcentrum met winkels in Ede en Veenendaal. Het is een boeiend warenhuis voor iedereen die kosten- en/of milieubewust wil kopen. Wij zijn ons bewust van de noodzaak om hergebruik te stimuleren. Hergebruik dat werk oplevert, zowel betaald als onbetaald. In leerwerktrajecten of gewoon om nuttig bezig te zijn en parate kennis in te zetten op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Restore kringloop wil een gezonde, betrouwbare en maatschappelijk betrokken ondernemer in de regio zijn, met respect voor ieder mens en het milieu.

Vrijwilliger worden bel ons, voor de winkels en het magazijn. Zou je een keer willen meerijden op de vrachtwagen of gewoon eens meelopen in het magazijn of de winkel?

 

Over Roelf Jager | Ede

Restore heeft een winkelin Ede en in Veenendaal, we hebben leuke spullen voor nog leukere prijsjes, we bozorgen en halen goederen op in de regio.

We zijn partner van maatschappelijke partijen en hebben veel vrijwilligers aan het werk in de winkels en op het hoofdkantoor op de afdeling fietsherstel, electrische apparaten, kleding boeken en huisraad. Loop gerust een dagje mee neem hierover contact met mij op.

Een leuke markt organiseren of samenwerken mail of bel ons


Foto 2 Roelf Jager Foto 1 Roelf Jager Klik om te vergroten

Restore kringloop
Roelf Jager


Professionals in de categorie Winkels

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Ede