Energieprestatie Advies | Ede

EPA-U stelt energielabels en energie-indexen op van woningen en gebouwen, doet energie quick scans en stelt maatwerk adviezen op met betrekking tot energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Voor de woningbouw kunt u tegenwoordig  eenvoudig online een energielabel aanvragen via energielabelvoorwoningen. Als u bij de stap 'erkend deskundige kiezen' zoekt op 'S.P. Plooij' dan zal ik uw aanvraag vlot afhandelen. Voor een energie-index certificaat is het nodig om langs te komen en de woning op te nemen  en middels foto's en metingen een aantal kenmerken vast te leggen. De energie-index bepaalt voor een belangrijk deel het aantal punten voor een huurwoning. Neem voor een goed advies over het verduurzamen van uw woning of gebouw contact op met:

EPA-U, contactpersoon: Peter Plooij. Tel. 0318 845 710

Over Peter Plooij | Ede

Na enige omzwervingen in de ICT, de nanotechnologie, aardappelverwerkende machines en zonnepanelen ben ik Energie Prestatie Adviseur geworden. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in energiebesparing en duurzaamheid. Eerst was ik vnl. actief voor de woningbouw (EPA-W certificaat behaald eind 2012) en later ook voor de utiliteitsbouw (EPA-U certificaat begin 2016). Ik stel energielabels op van woningen en gebouwen voor particulieren en vastgoedbezitters. Ik voer energie quick scans uit bij particulieren, maar ook opnames voor maatwerkadviezen. Het geeft mij veel voldoening om iets te kunnen bijdragen aan de energietransitie en zo stappen te maken naar een immer voortschrijdende beschaving.

EPA-U.com
Peter Plooij

Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede